Τρίτη, 1 Μαρτίου 2011

Οι “αντιπαραγωγικοί” τρώνε τις σφαίρες


Οι αντιπαραγωγικοί και κοπρίτες δημόσιοι υπάλληλοι που εργάζονται στην ομάδα ΔΙΑΣ με 700 ευρώ, πληρώνουν από την τσέπη τους τις σφαίρες, κάνουν μόνοι τους τα σέρβις των μηχανών, δεν έχουν ούτε τα βασικά για τη δουλειά τους, είναι αυτοί που έπεσαν θύματα δολοφόνων στου Ρέντη.
Παιδαρέλια 20-30 ετών που έπιασαν δουλειά στις ομάδες με τα μηχανάκια που οργώνουν την Αθήνα με κίνδυνο της ζωής τους. Πριν μερικές ημέρες σας είχαμε γράψει για το χάλι που επικρατεί στην ΕΛ.ΑΣ. λόγω των περικοπών. Ειδικά για την ομάδα ΔΙΑΣ γράφαμε ότι παρ’ ότι παίρνουν καθημερινά τα εύσημα για τη δουλειά που κάνουν στους δρόμους, εντός της υπηρεσίας τους επικρατεί χάος. Οι μηχανές τους χαλάνε και χάρη στον πατριωτισμό κάποιων ξαναλειτουργούν. Παροπλισμένες πολλές άλλες διότι δεν υπάρχουν ανταλλακτικά. Σε κάποιες υπηρεσίες δεν έχουν ούτε φαξ. Κι όμως, αυτή η ομάδα είναι η πρώτη που βρίσκεται αντιμέτωπη με το οργανωμένο έγκλημα. Οι κοπρίτες που με το ζόρι τους φτάνουν τα λεφτά που παίρνουν, είναι από εκείνους που πληρώνουν το «μαζί τα φάγαμε» του κ. Πάγκαλου. Τους κόβουν επιδόματα, νυχτερινά, δεν τους δίνουν λεφτά ούτε για τα απαραίτητα, κι όμως έχουν κάποιοι την απαίτηση να βάζουν μπροστά στα Καλάσνικοφ το σώμα τους.
Για να μην πούμε και για την καθημερινή εγκληματικότητα που έχει πάρει τρομερές διαστάσεις. Με αυτή τη σημαία δεν έβγαινε ό κ. Χρυσοχοϊδης να κατακεραυνώνει την κυβέρνηση της ΝΔ; Τώρα που η κυβέρνηση είναι στο ΠΑΣΟΚ γιατί δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτε για να μειώσουν το καθημερινό έγκλημα; Αντιθέτως η Αθήνα έχει γίνει ξέφραγο αμπέλι και Καμπούλ;
Α. Ψάλτης

από http://www.antinews.gr/2011/03/01/88465/

Δεν υπάρχουν σχόλια: