Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Λουκέτο χθες για παράνομους σταθμούς της Αττικής.


Αιφνιδιαστική επέμβαση στο κέντρο εκπομπής Υμηττού πραγματοποίησε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων χθες Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να κλείσει τους ραδιοσταθμούς που δεν διαθέτουν άδεια. Έτσι εκτός λειτουργίας τέθηκαν οι Hot FM, Athens International Radio, Κρήτη 87.5, Ράδιο Αστυ 90.6, Φλόγα 95.8, Free 98 (Liquid 98), 99.8 fm, FM1 101.6, Top fm Πειραια 102.8 , Στυλ 104.8 , και οι αδιευκρίνιστης ταυτότητας 104.2, 93.8 και 107.6. Βέβαια από χθες το βράδυ κάποιοι από τους παραπάνω σταθμούς έχουν ήδη αρχίσει δειλά δειλά να επανέρχονται στα ερτζιανά.

Σημειώνουμε ότι ο HOT FM είχε σημειώσει το τελευταίο χρονικό διάστημα εντυπωσιακή άνοδο, φτάνοντας στη δεύτερη θέση του πίνακα ακροαματικοτήτων, πρώτος ανάμεσα στους μουσικούς σταθμούς. Ο σταθμός όμως δεν κέρδισε στο δικαστήριο την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της παλιότερης απόφασης της ΕΕΤΤ για το κλείσιμό του, και η επιτροπή προχώρησε τελικά στη διακοπή της λειτουργίας του από τα FM.

Για τον Athens International Radio 104,4 (ξενογλωσσο ραδιοφωνο του Δημου Αθηναιων), όπως όλα δείχνουν η ΕΕΤΤ με την παρουσία εισαγγελέα κατέσχεσε τον πομπό. Ο ραδιοφωνικός σταθμός λειτουργούσε με προσωρινή άδεια που του είχε δοθεί με την αφορμή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 και εξέπεμπε σε 16 γλώσσες για τους ξένους, που ζουν και εργάζονται στην πρωτεύουσα, τους μετανάστες και τους επισκέπτες της πόλης.
πηγη:e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: