Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Συμβουλές για να γίνει μία γυναίκα... σεξοβόμβα!


Ποια γυναίκα θα μπορούσε να συμβουλέψει μία άλλη γυναίκα σε θέματα ομορφιάς; Ποια γυναίκα μπορεί να δώσει beauty tips που να «πιάσουν τόπο» και να μην πάνε χαμένα; Μα μία γυναίκα που εργάζεται μέσα στην ίδια την ομορφιά και την εκπροσωπεί κιόλας.
Αυτή τη φορά, τα πιο διάσημα μέλη του Οίκου εσωρούχων Victoria’s Secret δίνουν τα «φώτα» τους στις γυναίκες ως προς το πώς να είναι σέξι, πώς να προσελκύουν τους άνδρες και πώς να διατηρούνται πάντοτε σε φόρμα. Το μυστικό, όπως λένε, για να νιώθει μία γυναίκα όμορφη και σέξι είναι να φορά το σωστό άρωμα. «Το άρωμα κάνει τη γυναίκα να αναδεικνύει την σεξοβόμβα που κρύβει μέσα της», δηλώνει η Μιράντα Κερ. Και τα υπόλοιπα «αγγελάκια» της εταιρείας Aλεσάντρα Αμπρόσιο και Κάντις Σουάν συμφωνούν και επαυξάνουν, λέγοντας ότι το άρωμα αποτελεί έναν από τους πλέον ενδεδειγμένους τρόπους για να αναδειχθεί η θηλυκότητα μιας γυναίκας.
Οσες γυναίκες λοιπόν θέλουν να ακολουθήσουν τα βήματά τους, δεν έχουν παρά να το επιλέξουν με προσοχή. Και θα δούν ότι δεν θα βγουν χαμένες!
πηγη:star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: