Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Η εκδίκηση της Katy Perry: «Ur So Gay».


Μας το "ταχυδρομησε":ianjerry.blogspot.com

Η Katy Perry εκδικήθηκε τον εφηβικό έρωτά της που την είχε απορρίψει στα χρόνια του σχολείου, όταν τον εντόπισε κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας της στο παλιό της λύκειο!

Η 25χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε για ...λογαριασμό παλαιότερων και τωρινών μαθητών του λυκείου Dos Pueblos στην Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, όταν παρατήρησε μέσα στο κοινό τον τότε συμμαθητή της Shane Lopes.
Και τώρα που η Katy βρίσκεται στην καλύτερη της φάση ως μια εκατομμυριούχος και διεθνώς αναγνωρισμένη τραγουδίστρια, βρήκε την ευκαιρία να τον… τιμωρήσει που την είχε απορρίψει στο παρελθόν.
γλυκιά εκδίκηση ήρθε όταν σε ένα διάλειμμα μεταξύ τραγουδιών ρώτησε από το μικρόφωνο «Εκείνος εκεί είναι ο Shane Lopes; Ήσουν ο πιο δημοφιλής στην τάξη μου! Αλλά ποτέ δεν θέλησες να βγεις μαζί μου, μόνο με την Amanda Wayne. Και ναι, πιστεύω ότι επέλεξες σωστά χρυσό μου. Τι παίζει για σένα τώρα πια; Το επόμενο τραγούδι είναι ιδιαίτερα αφιερωμένο στον Shane Lopes!»
Και στη συνέχεια τον γελοιοποίησε παίζοντας το κομμάτι «Ur So Gay».
Η αρραβωνιαστικιά του Russell Brand ευχαρίστησε το παλιό της σχολείο όπου προώθησε και το νέο της album. Η συναυλία έγινε σε εξωτερικό χώρο με όλο τον ανάλογο εξοπλισμό και σκηνικό που ξετρέλανε τους μαθητές. Άνοιξε τη σκηνή με το τραγούδι I Kissed A Girl φορώντας μια στολή μαζορέτας αλλά από μέσα φορούσε ένα από τα κλασσικά της latex μίνι φορέματά της το οποίο άλλαξε τραγουδώντας την επιτυχία Hot N’Cold.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας δήλωσε πως είχε εμφανιστεί πολλές φορές πάνω στη συγκεκριμένη σκηνή αυτού σχολείου, εξηγώντας στους απορημένους μαθητές πως είχε φοιτήσει εκεί στο παρελθόν. Έπειτα τους ενθάρρυνε λέγοντας πως ξέρει πόσο δύσκολο και πιεστικό μπορεί να είναι το λύκειο αλλά μπορούν να είναι αρκετά δυνατοί για να αντεπεξέλθουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: