Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΜΕΝΙΑ!!!

σάλος έχει προκληθεί με τις πληροφορίες που έχουν δει το φώς της δημοσιότητας και οι οποίες κάνουν λόγο για ερμαφρόδιτη κατάσταση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας των 800μ σεμένια κάστερ !!!
για την ακρίβεια λέγεται ότι η σεμένια είναι γυναίκα ανατομικά αλλά διαθέτει και εσωτερικούς όρχεις!
όλα ξεκίνησαν αμέσως μετά τη νίκη της αθλήτριας στον τελικό των 800μ του παγκοσμίου πρωταθλήματος κλασσικού αθλητισμού το φετινό καλοκαίρι εκεί που όλες σχεδόν οι συναθλήτριες της 19χρονης αθλήτριας αμφισβήτησαν εντόνως και ανοιχτά την θηλυκότητα της πρωταθλήτριας από τη Νότια Αφρική!
πολλές ήταν μάλιστα οι αθλήτριες που δεν δίστασαν να δηλώσουν ότι η σεμένια έχει υποβληθεί σε επέμβαση αλλαγής φύλλου!!
αυτό δεν μπορούσαν να το τεκμηριώσουν ,απλά το υπέθεταν εξαιτίας της όλης παρουσίας της "κατηγορούμενης" (σωματοδομή , τρόπος ομιλίας , εξωτερικά χαρακτηριστικά κυρίως προσώπου κλπ)
η αθλήτρια έχει υποβληθεί βεβαίως σε εξετάσεις ελέγχου γενετικού φύλλου αλλά τα επίσημα αποτελέσματα δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμη! η αρμό δια ομοσπονδία κλασσικού αθλητισμού της Νοτίου Αφρικής προτίθεται να προβεί σε μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου διότι θίγονται προσωπικά δεδομένα της αθλήτριας!επίσης τόνισαν ότι θα έπρεπε πρώτα να ενημερωθεί η αθλήτρια και η ομοσπονδία και έπειτα να βγουν αν βγουν τα αποτελέσματα προς τα έξω!
αξίζει να σημειωθεί πως μετά τις πρώτες αντιδράσεις οι γονείς της σεμένια έδωσαν στο φώς της δημοσιότητας το πιστοποιητικό γεννήσεως της κόρης τους στο οποίο αναγραφόταν καθαρα σαν φύλλο "θηλυ" και όχι "άρρεν" όπως υποστήριζαν αρκετοί!
μένει μόνο να δούμε την επίσημη τοποθέτηση των αρμόδιων φορέων (ομοσπονδία νοτίου αφρικής , IAAF καθώς και της ίδιας της αθλήτριας Σεμένια Κάστερ)!!!!

2 σχόλια:

Unknown είπε...

αυτό είναι το ψαχτίρι, ειδήσεις σε όλα τα θέματα!

Unknown είπε...

μπράβο σάκη