Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

cosmote what's up

άλλαξε την προσφορά της η cosmote από σήμερα οι συνδρομητές what's up, έχουν 1500 λεπτά ομιλίας και βιντεοκλήσεων και 1500 γραπτά μηνύματα προς όλους τους what's up συνδρομητές μόνο με μία ανανέωση ανά μήνα.
Για να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία, το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να καλέσει δωρεάν στο 1330 και να ακολουθήσει τις ηχογραφημένες λειτουργίες!

αυτό που έκανε η cosmote, να αλλάξει δηλαδή την προσφορά που είχε ήδη ανακοινώσει , είναι κάτι πρωτοφανές για τα δεδομένα της εταιρείας, μάλλον δεν τα είδε καλά τα πράγματα!

2 σχόλια:

MpoMp είπε...

Παρόμοια με την περσινή προσφορά των 1000 λεπτών + 1000 μηνυμάτων δεν είναι?
Πιστεύω ότι το έχουν μελετήσει το θέμα και δεν θα έχουν ζημία από αυτό. Εξάλλου χρειάζεται να βάλουμε κάρτα για να ενεργοποιείται κάθε μήνα, που έτσι κι αλλιώς σημαίνει ελάχιστο κόστος 5 ευρώ το μήνα. Έστω κι αν δεν μας τα "τρώνε" και μένουν στο υπόλοιπο.

Ακόμα κι αν δεν είναι έτσι, παίζει ρόλο η διαφήμιση και η πελατεία που θέλουν να προσελκύσουν.

Παρεπιπτόντως, πριν γίνει έτσι, τα 1500 λεπτά και μηνύματα για λίγες μέρες τα ενεργοποιούσες με το σύνηθες μήνυμα στο 1313 και με κόστος 3 ευρώ. Η προσφορά έλεγαν πως θα ισχύει μέχρι 31/12/2010. Αλλά την τροποποίησαν. Ποιος λέει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τροποποιήσουν και αυτήν?

Όπως και να 'χει, αυτό είναι το πιο συμφέρον πακέτο για what's up αυτή τη στιγμή. Και με μια γρήγορη έρευνα που έκανα, και το πιο συμφέρον πακέτο καρτοκινητής από τις άλλες εταιρείες.

Unknown είπε...

έχεις απόλυτο δίκιο!