Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Πορεία συμπαραστάσεως για τον Σάββα Χατζηπαρασκευά-ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ-ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΓΙΝΕ ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ



http://youtube.com/user/goctavianos
Εκατοντάδες Έλληνες και Ελληνίδες πατριώτες και πατριώτισσες πραγματοποιούν αυτήν την στιγμή πορεία προς το κτήριο της ΓΑΔΑ, όπου κρατείται ο εκδότης του Στόχου Σάββας Χατζηπαρασκευάς.
ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 22.50:Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτήριο της Γενικής Ασφάλειας.Σημειώνεται ότι μπροστά από το κτήριο είχαν παραταχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
http://xryshaygh.wordpress.com/.../πορεία-συμπαραστάσεως-αυτήν-την-στιγ
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΕΚΤΕΝΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΧΑΤΖΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ"
Αμέτρητοι Έλληνες βάζοντας πάνω από όλα την Πατρίδα και αφήνοντας πίσω τους κόμματα και αγκυλώσεις που εντέχνως καλλιεργεί το σύστημα, έδωσαν δυναμικό παρόν σήμερα το απόγευμα στην προγραμματισμένη εκδήλωση της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας στο ξενοδοχείο "Πρέζιντεντ", το οποίο αποδείχτηκε πολύ μικρό για να χωρέσει τον κόσμο! Ενδεικτικό του κλίματος αλληλεγγύης που πλέον επικρατεί σε όσους αγωνιούν για το μέλλον της Ελλάδας είναι η αναφορά του δημοσιογράφου Σπύρου Χατζάρα στον εκδότη του "Στόχου" Σάββα Χατζηπαρασκευά (που εξακολουθεί να... φιλοξενείται στη ΓΑΔΑ) αμέσως μόλις ανέβηκε στο βήμα, λέγοντας μάλιστα ότι "ο Σάββας Χατζηπαρασκευάς είναι μαζί μας". Μάλιστα διαβάστηκε και το μήνυμα του εκδότη του "Στόχου" για τη σημερινή εκδήλωση, ενώ αργότερα ακολούθησε και πορεία συμπαράστασης Ελλήνων Πατριωτών προς τη ΓΑΔΑ. Ο Σάββας Χατζηπαρασκευάς στο σημερινό του μήνυμα ανέφερε:
"ΓΑΔΑ, 1 Μαρτίου 2010
Για 6η ημέρα παραμένω όμηρος του νομικού μας συστήματος που ούτε καν προφυλακίζει αλλοδαπούς εγκληματίες, αφήνει ελεύθερους να εξαφανιστούν επίδοξους δολοφόνους, δίνει άδειες χωρίς γυρισμό σε ακραία επικίνδυνους κακοποιούς και αποφυλακίζει με ιδιαίτερη ευκολία βιαστές, παιδεραστές, εμπόρους ναρκωτικών και δολοφόνους.
Για 6η ημέρα παραμένω όμηρος του νομικού μας συστήματος, αρνούμενος την επί πληρωμή ατιμωτική αποφυλάκισή μου για πρωτόδικες καταδίκες μιας υπόθεσης που μας βρήκε ουσιαστικά δικαιωμένους στα αστικά δικαστήρια, όταν δημοσιεύσαμε και καταγγείλαμε πραγματικά ατιμωτικές ενέργειες κρατικών υπαλλήλων.
Όμως, η προσωπική μου περιπέτεια λίγο με απασχολεί, αποτελώντας δεύτερη προτεραιότητα στις σκέψεις μου, στις οποίες ένα και μόνο κυριαρχεί. Ο Κοινός μας Αγώνας για την προστασία της Πατρίδας, για την εξασφάλιση της κοινωνικής και Εθνικής συνοχής, για την επιβίωση των Ελλήνων.
Από την προηγούμενη Τετάρτη το απόγευμα, ημέρα προσαγωγής μου μαζί με δεκάδες άλλους συναγωνιστές από την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, γιατί εγκληματήσαμε κρατώντας ελληνικές σημαίες και ψάλλοντας τον Εθνικό μας Ύμνο, μόνο οι φωνές τους αντηχούν στο μυαλό μου και μόνο τα αποφασισμένα πρόσωπά τους πλημμυρίζουν τη μνήμη μου.
Συναγωνιστές και Έλληνες από κάθε πολιτικό χώρο και κάθε πολιτικής καταβολής που αποφάσισαν να λάβουν τις τύχες του τόπου και του Έθνους στα χέρια τους. Όπως όλοι εσείς, που σήμερα υπό την σκέπη της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας παραμερίζετε κάθε πιθανή διαφορά τάσσοντας εαυτούς στην πρώτη γραμμή του Αγώνα.
Παραμείνετε όρθιοι και περήφανοι στις επάλξεις και η Νίκη μας, Νίκη όλων των Ελλήνων, αποτελεί ιστορική νομοτέλεια. Είμαστε καταδικασμένοι να νικήσουμε, αρκεί να είμαστε αυτοί που πρέπει, εκεί που πρέπει, την ώρα που πρέπει…
Ο Εκδότης του «Στόχου»

Σάββας Χατζηπαρασκευάς"
(η φωτογραφία είναι από την περασμένη Τετάρτη, την ημέρα της προσαγωγής του εκδότη του "Στόχου" και ακόμη 29 Ελλήνων, μέσα από την κλούβα)http://www.stoxos.gr/2010/03/blog-post_02.html


Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΥ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΗΜΙΤΗ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΤΖΕΦΡΥ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΣΑΒΒΑΣ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΚΑΤΑ ΤΡΟΠΟ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ! ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΥΑΛΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑ!
ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ! ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ! JEFFREY GO HOME! ΧΟΥΝΤΟΧΟΪΔΗ, Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑ!
http://youtube.com/user/ab665ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΜΕΤΑΓΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ"
ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ;
Ούτε στους σκληρότερους κακοποιούς δεν επιφυλάσσουν τέτοια συμπεριφορά... Άρον - άρον σήμερα στις 8 η ώρα έτρεξαν να μετάγουν τον εκδότη του "Στόχου" στις φυλακές Ναυπλίου και ενώ η μεταγωγή του ήταν προγραμματισμένη για αύριο! Προφανώς το Υπουργείο του ΠΡΟΠΟτζή και όλα τα τσιράκια του που περιμένουν στη σειρά να τους πετάξει αντί για κόκαλο κανένα βαθμό έχουν γίνει βασιλικότεροι του βασιλέως και "τρέχουν" τις διαδικασίες, ενώ την ίδια ώρα κρατάνε ακόμη στη ΓΑΔΑ τους Aλβανούς μακελάρηδες του Βύρωνα! Φοβήθηκαν την παρουσία των Ελλήνων χθες έξω από τη ΓΑΔΑ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας; Φοβήθηκαν, ότι οι Έλληνες, που κυνηγιούνται από ένα κράτος, που ψάχνει δικαιολογίες επιχειρώντας να τους παροπλίσει, στέκονται ο ένας στο πλευρό του άλλου; Τα όσα συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα επί νέας ακόμη πιο σκληρής ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΙΑΣ δεν είναι τίποτε άλλο από τα προεόρτια των όσων έχουμε ακόμη να δούμε. Για οτιδήποτε νεώτερο θα σας ενημερώσουμε!
http://www.stoxos.gr/2010/03/blog-post_1291.html



Λαοθάλασσα στην Συγκέντρωση της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας στο ξενοδοχείο PRESIDENT. Ο κόσμος είχε γεμίσει την μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου ασφυκτικά και ένας μεγάλος αριθμός ατόμων αναγκαστικά έμεινε στο διάδρομο και στην είσοδο του ξενοδοχείου.http://www.thermopilai.org/content/laothalassa-sten-sugkentrose-tes-epitropes-ethnikes-soterias-sto-xenodokheio-president

Ο Ελληνικός λαός έχει αγανακτήσει, έχει ξεπεράσει τα όρια του και είναι πολύ οργισμένος με την κατάσταση στην Ελλάδα. Από την μια η άθλια οικονομική κατάσταση λόγω της διαφθοράς & της αδιαφορίας των πολιτικών για οικονομική ανάπτυξη και από την άλλη το λαθρονομοσχέδιο. Η οργή του λαού φάνηκε όταν παρουσιάστηκε στην εκδήλωση ο βουλευτής της ΝΔ Αργύρης Ντινόπουλος. Το πλήθος οργισμένο φώναζε "έξω" ενώ ο Χατζάρας προσπαθούσε να τους κατευνάσει.
http://www.thermopilai.org/content/entones-apodokimasies-ston-argure-ntinopoulo-pou-pareurethe-sten-ekdelose-sto-presidenthttp://youtube.com/user/gkapog

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΜΕ ΑΘΡΟΑ ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ, ΣΗΜΕΡΑ 01/3/2010, ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ
http://youtube.com/user/EllinikoDNAΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΓΙΝΕ ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ - ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ PRESIDENT
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ PRESIDENT
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Καταφτάσαμε στο ξενοδοχείο Πρέζιντεντ λίγο μετά τις 7. Εκεί που σήμερα ήταν προγραμματισμένη η εκδήλωση- μάζωξη Ελλήνων πολιτών όλων των κομματικών αποχρώσεων για να εναντιωθούν στα σχέδια του οδοστρωτήρα της εθνομηδενιστικής Νέας Τάξης που θέλει πολίτες άεθνους, απάτριδες, άθρησκους, καταληστευμένους, νεοοθωμανούς και σύγχρονους ραγιάδες.
Πολύς κόσμος έξω από το ξενοδοχείο, στην είσοδο, στον όροφο που γινόταν η μάζωξη. Το αδιαχώρητο! Ξέραμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο έστω να πλησιάσουμε καν την αίθουσα. Από την μία χαιρόμασταν αφάνταστα που η ανταπόκριση του κόσμου ήταν απίστευτη από την άλλη δεν θα είχαμε την δυνατότητα να ακούσουμε τις ομιλίες των
-Κωνσταντίνου Ρωμανού
-Γιάννη Χατζηαντωνίου
-Ἀναστάσιου Στάμου και
-Σπύρου Χατζάρα
όπως είχαν αρχικά ανακοινωθεί. Μπορούσαμε όμως να νοιώσουμε τον παλμό, την μαχητικότητα και την αγωνιστικότητα των παρευρισκομένων από τα συνθήματα που φώναζαν και πήγαζαν από την καρδιά τους. Ήταν ολοφάνερο πλέον...το βλέπαμε...το ποτάμι είχε αρχίσει να κυλά και όσο έρεε τόσο γινόταν μεγαλύτερο και πιο ορμητικό. Σίγουρο είναι πως οι διοργανωτές δεν μπορούσαν καν να προβλέψουν την δίψα του κόσμου για μία τέτοια συγκέντρωση, συνεπώς έπεσαν έξω στην χωρητικότητα...ο Σπύρος Χατζάρας είπε την επόμενη θα είμαστε σε στάδιο και νομίζουμε ότι θα ήταν το καλύτερο.
Ρωτήσαμε τον υπεύθυνο του ξενοδοχείου κατά των αποχώρησή μας πόσα καθίσματα είχε η αίθουσα και μας είπε το μέγιστο 800. Αν υπολογίστε πως όλοι οι διάδρομοι της αίθουσας ήταν κατάμεστοι, όλος εξώστης πίσω στην γαλαρία τιγκαρισμένος, όλος ο προθάλαμος που οδηγεί στην αίθουσα απροσπέλαστος, το πλήθος του κόσμου που ήταν στην είσοδο του ξενοδοχείου και έξω από αυτό μη μπορώντας να εισχωρήσει μέσα, τότε μιλάμε για πάνω από 1.500 άτομα. Και όλος αυτός ο κόσμος ήρθε χωρίς να δει διαφήμιση σε κανένα χουντοκάναλο.. ότι πληροφορήθηκε από το διαδίκτυο κι' από την εκπομπή του κ. Χατζάρα στον Blue Sky καθημερινά στις 11 το βράδυ.
Φανταστήκαμε για μία στιγμή τι θα γινόταν αν διαφημιζόταν ευρέως αυτή η διαμαρτυρία των Ελλήνων....είναι ένα ενδεχόμενο που οι εκπρόσωποι της χούντας που διανύουμε δεν θα ήθελαν καν να σκεφτούν.
Εκείνο που μας έμεινε, είναι η ομιλία του εκπροσώπου του συνδέσμου πατριωτών εκπαιδευτικών, ο οποίος τόνισε πόσο η ΟΛΜΕ και οι επίσημοι φορείς της παιδείας έχουν αλώσει την εκπαίδευση και πώς τα ασπόνδυλα διδάσκουν τα παιδιά μας. Χαοτικά βιβλία που εξυμνούν τον πολυπολιτισμό, που δεν έχουν να δώσουν τίποτα από πουθενάδες συγγραφείς κατασκευάζουν τα σύγχρονα εξαρτήματα της μηχανής που θα υπακούουν στο μεγάλο αφεντικό έχοντας ξεχάσει από πού ήλθαν και που πάνε...χωρίς ιστορία, χωρίς παραδόσεις, χωρίς πατρίδα...μια παιδεία που ενώ διατυμπανίζει την "ενσωμάτωση" καθιερώνει διδασκαλία μητρικής γλώσσας στους αλλοεθνείς λαθρομετανάστες οι οποίοι σε αρκετά σχολεία είναι η πλειοψηφία...και είμαστε ακόμα στην αρχή!!!
Το λαθρονομοσχέδιο http://aftodioikisi.gr/Innet/UsersFiles/SXEDIO_NOMOU_ITHAGENEIA.doc ήταν η αιχμή του δόρατος και όσοι του έστρωσαν το χαλί για να το εφαρμόσει η πράσινη χούντα του ΠΑΣΟΚ. Σείστηκε η αίθουσα και έξω από αυτή με συνθήματα όπως "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες", "Αλήτες προδότες πολιτικοί","Οι προδότες στο Γουδί", καθώς και μηνύματα συμπαράστασης στον, από την Τετάρτη κρατούμενο στην ΓΑΔΑ ΑΝΕΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΥ εκδότη του Στόχου Σάββα Χατζηπαρασκευά που είχε το "θράσος" μαζί με άλλους να νομίζει πως ζει σε εποχή δημοκρατίας και πως έχει το δικαίωμα του συναθροίζεσθαι. Μηνύματα συμπαράστασης και στον δεύτερο δημοσιογράφο φυλακισμένο από τον Χουντοχοΐδη Δημήτρη Παπαγεωργίου.
Συγκλονιστικός ο λόγος του εκπροσώπου των "Ανένταχτων Πατριωτών" που διάβασε μήνυμα ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ του ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ κρατούμενου εκδότη του Στόχου Σάββα Χατζηπαρασκευά. Αντί να δείξουμε εμείς την αλληλεγγύη μας προς εκείνον που κρατείται ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ μας έδωσε εκείνος μέσα από τα κάγκελα. Και μας προέτρεψε να συνεχίσουμε τον αγώνα κατά του εποικισμού και της ισλαμοποίησης της πατρίδας μας.
Όλοι άφησαν τις κομματικές τους ταυτότητες έξω από την αίθουσα... και αυτό έγινε ολοφάνερο όταν ο Αργύρης Ντινόπουλος http://dinopoulos.gr βουλευτής της Ν.Δ. αποδοκιμάστηκε έντονα στην προσπάθειά του να απευθύνει χαιρετισμό. Ο κόσμος γνωρίζει πως η Ν.Δ. έστρωσε το χαλί στο λαθρονομοσχέδιο που περνά σήμερα το ΠΑΣΟΚ και δεν πιστεύει κανέναν πολιτικό από τα δύο μεγάλα κόμματα εξουσίας, άσχετα αν τα ψήφισε ή όχι. Λέξη δεν κατάφερε να αρθρώσει και πολλοί αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Όταν ψήφιζες το νόμο του Πάκη κύριε Ντινόπουλε δεν ήξερες πως ο λαός θα σε φτύσει κάποια στιγμή; Αν ήλθες να αδράξεις ψηφαλάκια σε λάθος πόρτα μπήκες. Αυτή είναι η αλήθεια κύριοι και σε όποιον αρέσει. Αξέχαστη θα μας μείνει η αντίδραση του κόσμου. Σηκώθηκαν όλοι όρθιοι και τον αποδοκίμασαν.... είναι η κοσμιότερη των εκφράσεων που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε.
Χαιρετισμό απηύθυναν και οι βουλευτές του ΛΑΟΣ κ.κ. Κοραντής http://icorantis.wordpress.com (Συμμετέχουμε στην ψηφοφορία ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑΙ ή OXI;) και Χρυσανθακόπουλος http://metharros.gr οι οποίοι όμως δεν είχαν της ίδιας μεταχείρισης μιας και δεν έχουν δοκιμαστεί σε κυβερνητικό επίπεδο και πρεσβεύουν όσα και ο λαός. Πάντως μία έντονη δυσαρέσκεια για βουλευτές γενικά υπήρχε από τον κόσμο. Και δικαίως.. το ίδιο νοιώσαμε κι' εμείς...ο κόσμος διψάει για αληθινούς πατριώτες ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΦΕΛΟΣ από τον αγώνα που δίνουν ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. Και αυτό είναι το κυρίαρχο συναίσθημα ... η απαξίωση κάθε τίτλου που δίνει άρωμα κόμματος.
Μπορούμε να πούμε ότι αυτό ήταν και το πλέον ωφέλιμο σήμερα. ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ αλλά ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ!
ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΦΗ:
- ΟΧΙ στὸ λαθρονομοσχέδιο καὶ τὸν νέο κώδικα Ιθαγένειας
- ΟΧΙ στὴν ὁμοσπονδοποίηση , τον εξισλαμισμό καὶ τὸν διαμελισμὸ τῆς Ἑλλάδος ,
- ΟΧΙ στὸν ὀλιγαρχικό ἐκλογικὸ νόμο γιὰ χειραγωγούμενη Δημοκρατία ,
- ΟΧΙ στὸν νέο-Ὀθωμανισμὸ καὶ τὸν Ἐθνομηδενισμό ,
- ΟΧΙ στὴν Διαπολιτισμικὴ Ἐκπαίδευση καὶ τὸν ἀφελληνισμὸ τῶν παιδιῶν μας ,
- ΟΧΙ στὴν Παγκόσμια Διακυβέρνηση τῆς Τραπεζικῆς Χούντας Συμμετείχαν : Ἑλληνικὸ Ἀνανεωτικὸ Ρεῦμα , Πατριωτικὴ Αὐτόνομη Κίνηση Ἐκπαιδευτικῶν , Πανελλήνια Επιτροπή Αγώνα για τον Έλεγχο της Λαθρομετανάστευσης, Σύμπραξη Πολιτών
ΑΠΑΥΓΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Αποχωρήσαμε ΚΑΤΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ από το Ξενοδοχείο βλέποντας δεκάδες πηγαδάκια να έχουν στηθεί απ΄έξω και να συζητούν τις επόμενες δράσεις τους καθώς και το πως θα κινητοποιήσουν και θα ενημερώσουν κι' άλλον κόσμο.
500 άτομα εκδήλωσαν έμπρακτα την συμπαράστασή τους στον εκδότη του Στόχου πηγαίνοντας πορεία από το Πρέζιντεντ μέχρι την ΓΑΔΑ τραντάζοντας τον δρόμο με το σύνθημα "Λευτεριά, Λευτεριά στον Χατζηπαρασκευά" και τραγουδώντας τον Εθνικό μας Ύμνο. Είναι κάτι πέραν του σίγουρου πως ο εκδότης του Στόχου τους άκουγε εκεί πάνω στην ΓΑΔΑ πίσω από τα κάγκελα της πράσινης χούντας και σίγουρο επίσης ότι του δόθηκε πολύ κουράγιο να συνεχίσει τον αγώνα του. Μικρό παράπονο πως δεν ενημέρωσαν για την πορεία όσοι τελευταία στιγμή αποφάσισαν να εμψυχώσουν τον Σάββα Χατζηπαρασκευά, αλλιώς θα πήγαινε πολύς περισσότερος κόσμος. Αλλά από ότι καταλάβαμε ήταν εντελώς αυθόρμητο και μη προγραμματισμένο.
Το αποψινό μήνυμα ήταν κάτι παραπάνω από αισιόδοξο....ζήσαμε στιγμές εθνικής ΟΜΟΨΥΧΙΑΣ και ήταν κάτι που πραγματικά μας ΕΝΩΣΕ τις ψυχές μας και μας έδωσε κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε ο καθένας από το δικό του μετερίζι των αγώνα για την Ελλάδα μας που ξενόδουλοι και τρωκτικά την προσφέρουν βορά στον ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΥΡΑΝΝΟ.
Το ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΙ' ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ πρέπει να είναι ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ!
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/03/president.html

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ PRESIDENT! ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ : Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!



Σε Λαϊκή συνέλευση μετατράπηκε η μεγαλειώδης συγκέντρωση που πραγματοποίησαν η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας και η Επιτροπή Ενημερώσεως Επί των Εθνικών Θεμάτων μαζί με το Ελληνικό Ανανεωτικό Ρεύμα και την Πατριωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών. Οι ανώνυμοι πολίτες, οι ανώνυμοι Έλληνες, έστειλαν ένα ισχυρό μήνυμα σε όσους επιβουλεύονται την Δημοκρατία, την Εθνική Ανεξαρτησία, την Παιδεία, την Πατρίδα, τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, την ΕΛΛΑΔΑ!Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α
Των συμμετασχόντων στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας και της Επιτροπής Ενημερώσεως επί των Εθνικών Θεμάτων, στο ξενοδοχείο «PRESIDENT», τη Δευτέρα 1η Μαρτίου 2010 με θέμα: «Εθνικοί κίνδυνοι από τα σχέδια της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης κατά του Ελληνικού λαού και του έθνους».
Οι συρρεύσαντες στην πατριωτική και εθνική εκδήλωση, αφού άκουσαν τους εισηγητές , για τα φλέγοντα εθνικά ζητήματα, αποφάσισαν ομόφωνα να μετατραπούν σε Λαϊκή Συνέλευση εγκρίνοντας το πιο κάτω ψήφισμα:
1. Εκφράζουν την έντονη πατριωτική και εθνική τους αγωνία για την επιταχυνόμενη κατρακύλα της χώρας προς το οικονομικό, κοινωνικό και πολιτικό χάος.
2. Διαπιστώνουν την ολοκληρωτική ανικανότητα του πολιτικού συστήματος ν’ αντιμετωπίσει στοιχειωδώς την κρισιμότητα των εθνικών στιγμών.
3. Καταγγέλλουν τις εναλλασσόμενες κυβερνήσεις ότι με την κομματοκρατία την κλεπτοκρατία και την τυχοδιωκτική τους πολιτική έδωσαν το δικαίωμα στους κάθε λογής εχθρούς της πατρίδας να την διαπομπεύσουν και να την ευτελίσουν κατά τρόπο απαράδεκτο.
4. Ανησυχούν ζωηρότατα για την πορεία των εθνικών μας θεμάτων, τα οποία για δεκαετίες χειρίζονται ανεύθυνα, ετσιθελικά και επικίνδυνα ελάχιστοι πολιτικάντηδες και μερικά πολιτικά τζάκια, τα οποία αποδεικνύουν ότι δεν ενδιαφέρονται και δεν μάχονται για τα συμφέροντα της Πατρίδας.
5. Διαπιστώνουν την πλήρη αποσύνθεση των κρατικών θεσμών, αρχής γενομένης από το διεφθαρμένο Κοινοβούλιο, τη διαλυμένη και αφελληνισμένη παιδεία και την αναποτελεσματική και φοβισμένη δικαιοσύνη.
6. Επισημαίνουν το πατριδοκτόνο, κοινωνιοκτόνο και εθνοκτόνο φαινόμενο της πολιτικής διαφθοράς και σήψης, που ροκανίζει τα εθνικά θεμέλια και την υπόσταση της ελληνικής κοινωνίας, της οποίας η ψυχή αλώνεται καθημερινά από τους εχθρούς της Πατρίδας και τους τερμίτες του ‘Εθνους.
Η Λαϊκή Συνέλευση λέει:
- ΟΧΙ στὸν νέο-Ὀθωμανισμὸ καὶ τὸν Ἐθνομηδενισμό ,

- ΟΧΙ στὴν Διαπολιτισμικὴ Ἐκπαίδευση καὶ τὸν ἀφελληνισμὸ τῶν παιδιῶν μας ,
- ΟΧΙ στὴν Παγκόσμια Διακυβέρνηση τῆς Τραπεζικῆς Χούντας
Η Λαϊκή Συνέλευση,
Απευθύνει πρόσκληση στις Ελληνίδες και τους Έλληνες πατριώτες να ενταχθούν στο κίνημα ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και να
ν’ αντισταθούν στις παραβιάσεις του Συντάγματος από τα διάφορα κέντρα εξουσίας, όπως έχουν εθνικό καθήκον από το ίδιο το Σύνταγμα, που επιτάσσει τη λαϊκή αντίσταση στο άρθρο 120 παρ. 4. και….
ΑΠΑΙΤΕΙ:
1. Την άμεση απόσυρση του Αντισυνταγματικού και Εθνοκτόνου λαθρονομοσχεδίου για τις αλλαγές στον κώδικα Ιθαγένειας.
2. Την εγκατάλειψη των σχεδίων της κυβέρνησης για τον εξισλαμισμό, την ομοσπονδοποίηση , καὶ τον διαμελισμό τής Ελλάδος
3.Την άμεση απόσυρση του ολιγαρχικού εκλογικού νόμου που αποβλέπει στην χειραγώγηση της Δημοκρατίας
Η Λαϊκή Συνέλευση,
ΑΠΑΙΤΕΙ:
Από την πλειοψηφία της Βουλής: Να σηκώσει, το όσο διαθέτει, πατριωτικό και εθνικό ανάστημα και να υπερασπίσει με σθένος τα εθνικά μας θέματα, αντιμετωπίζοντάς τα με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και όχι εκτελώντας διαταγές και υποδείξεις εξωελληνικών κέντρων. Κανένας συμβιβασμός για τη Μακεδονία. Καμία παραχώρηση στην Κύπρο και το Αιγαίο. Άμεση διεκδίκηση των πολεμικών αποζημιώσεων από την Γερμανία.
Από τον πνευματικό κόσμο: Να λύσει την ένοχη σιωπή του, η οποία χρόνια και χρόνια διευκολύνει την προώθηση και εφαρμογή ανθελληνικών και αντεθνικών σχεδίων.
Από τη δημοσιογραφία: Ν’ αρχίσει επιτέλους να λειτουργεί σύμφωνα με αυτό που σημαίνει ο τίτλος της και διαγράφεται από το Σύνταγμα ως αποστολή της.
Από τη δικαιοσύνη: Να σηκωθεί επιτέλους όρθια και να συγκρουσθεί με το διεφθαρμένο πολιτικό κόσμο επιβάλλοντας τον νόμο.
Από την Εκκλησία της Ελλάδος: Να τεθεί επικεφαλής των πιστών Χριστιανών για την αποτροπή των επερχομένων εθνικών κινδύνων. Όταν το ποίμνιό της και η πατρίδα κινδυνεύουν, οφείλει να δρα και όχι να σιωπά.Χωρίς την Ελλάδα και τους Έλληνες ποιος θα είναι ο πνευματικός και εθνικός της ρόλος;
Η Λαϊκή Συνέλευση απευθύνει έκκληση στον ανώτατο πολιτειακό παράγοντα ν’ ανταποκριθεί στην εθνική αποστολή που του επιβάλλει ο ρόλος του, και εν εσχάτη ανάγκη παραιτούμενος.
Η Λαϊκή Συνέλευση απευθύνει έκκληση στην πλειοψηφία της Βουλής να ανατρέψει την εθνομηδενιστική κλίκα που περιβάλλει τον Πρωθυπουργό.
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ:
Το παρόν ψήφισμα να επιδοθεί και ν’ ανακοινωθεί από την Συντονιστική Επιτροπή στους αναφερόμενους θεσμούς και φορείς καθώς και στους εκπροσώπους τους.

http://ethnikonthematon.blogspot.com/2010/03/president.html
http://ethnikonthematon.blogspot.com Θέλετε Δημοψήφισμα για το μεταναστευτικό;


ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ ΚΛΙΚΑ

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΓΚΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΠΡΕΖΙΝΤΕΝΤ".
Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΩΝ 600 ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ, ΔΕΧΘΗΚΕ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ! ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ
http://deltio11.blogspot.com/2010/03/blog-post_4239.html

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
http://therapeiaomofylofilias.blogspot.com/2010/02/h.html Γιατί τόσο μίσος για τους Έλληνες;-Η Αφρά Αλ Σάλεχ θέλει να... γονιμοποιηθεί-ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΔΑ-H Πατρίδα ενώνει-Ιοκάστη
http://therapeiaomofylofilias.blogspot.com/2010/02/6.html Θύμα τρομοκρατίας η Πέμη Ζούνη λόγω υποστήριξης στους πολίτες του 6ου-Αποδοκίμασαν τον Ιερώνυμο στον Άγιο Παντελεήμονα-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ-ΗΒ

http://therapeiaomofylofilias.blogspot.com/2010/03/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: