Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Το περιστατικό έλαβε χώρα την Κυριακή 14-02-2010 και ώρα 16:50. Να σας αναφέρω ότι στη Λαμία με εντολή του Δήμου η οδός Τρούμαν η οποία συνδέει την πλατεία Λαού με την πλατεία Ελευθεριας από τις 18:00 και μετά κλείνει για τα αυτοκίνητα πλην των ταξί τα οποία έχουν αντίθετη κατεύθυνση. Υπάρχει και πινακίδα αλλά δυστηχώς δεν την έβγαλα πολύ καλά. Την Κυριακή όμως κατά τις 5 παρα δέκα καθώς πήγαινα στο περίπτερο να πάρω τσιγάρα είδα τον κ. «Γ» ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του ΣΕΝΤΡΑΛ καφέ στην πλατεία Ελευθερίας να πηγαίνει μόνος του και να κλείνει την οδό Τρούμαν ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ από το κανονικό και μάλιστα αυθαίρετα διότι ούτε τροχονόμος είναι, ούτε ο δημαρχος. Ο λόγος ήταν το «πάρτι» που θα λάμβανε χώρα στις 5μιση.
Ερωτώ λοιπόν, με πιο δικαιώμα ο κάθε καταστηματάρχης κανει ότι θέλει σε αυτή την πόλη αφού το συγκεκριμένο περιστατικό είναι ένα απο τα πολλά που συμβαίνουν στην Λαμία. Ο κ. «Γ» είναι ο δήμαρχος της Λαμίας ή υποκαθιστά την τροχαία? Ακόμη και έτσι να ήταν από τη στιγμή που η κυκλοφορία στην οδό Τρούμαν απαγορεύεται μετα τις 6 (ούτε επί δικτατορίας ή επί κατοχής δεν γινονται αυτά!) ποιος ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ το δικαίωμα να αποφασίζει τι ωρα θα κλειστεί ο δρόμος…. Γενικότερα ποιος του δινει το δικαίωμα να κλεισει τον δρόμο (ακόμη και μετα τις 6) από τη στιγμή που είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ της τροχαίας αυτό ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ. Από πού αντλείται αυτή η ΕΠΑΡΣΗ?
Ας εφαρμόσει τον νόμο για το κάπνισμα στο μαγαζί του πρώτα όπως και όλοι οι υπόλοιποι βέβαια και μετά ας ασχοληθεί με το κυκλοφοριακό πρόβλήμα στην Λαμία. Επίσης το καλοκαίρι τόσο το ΣΕΝΤΡΑΛ όσο και το PEOPLE είχαν βγάλει μαξιλάρες στα σκαλία της πλατείας Ελευθερίας(ήθελαν να το παίξουν Σκιαθο κατάσταση ) . Είχαν πάρει την άδεια του δημου? Αν ναι τοτε τι πληρωσαν στον δήμο ή ο κ. Κοτρωνίας το έκανε ΔΩΡΕΑΝ???
ΥΓ: Πριν αρχισουν οι θαμώνες και πυροβολουν να δικευκρινησω αν δεν κατάλαβαν απο τα παραπάνω οτι δεν μπορει ο καθε δημότης να κανει οτι θέλει σε αυτή την πόλη. Υπάρχουν νόμοι και για τους νομους υπάρχουν αρμόδια οργανα. Αν ο κ. Γε... ειναι τοσο ευαισθητος με το κυκλοφοριακό ας καλεσει την τροχαία ή καλύτερα οπως έκανε και με την Τρούμαν ας παρει ενα γερανο και να μαζεψει τα αυτοκινητα των "ψωνιων' που πανε και παρκαρουν ΄στην πλατεία Ελευθερίας.. αλλα ολα για το συμφερον....
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

2 σχόλια:

Λαμιώτισσα είπε...

Πέστα χρυσόστομε!!! Στη Λαμία οι καφετέριες είναι κράτος εν κράτει πλέον... Γιατί όχι; αφού δεν τους ακουμπάει κανένας. Όσο για το νόμο του καπνίσματος-όνειρο ήταν και πάει. Η νέα κυβέρνηση αδιαφορεί ενώ θα μπορούσε να έχει μαζέψει εκατομμύρια ευρώ από πρόστιμα εν μέσω οικονομικής κρίσης

to psaxtiri είπε...

εκατομμύρια ευρώ από πρόστιμα ayto einai swsto!!