Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Λιμενικός συνελήφθη για εμπόριο ναρκωτικών!




Δύο χρόνια πάλευαν οι αστυνομικοί να συλλάβουν τον 29χρονο που συνελήφθη μαζί με τον αδερφό του στη Μύκονο με την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών, απειλής, εξύβριση καθώς και της παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Η Ασφάλεια είχε στήσει καρτέρι στον 29χρονο, ο οποίος είναι εν ενεργεία λιμενικός και σκόπευε να διαθέσει την κοκαΐνη σε γνωστά νυχτερινά κέντρα της Μυκόνου, και -σε συνεργασία με την αστυνομία του νησιού- μόλις τον είδαν να κατεβαίνει από το πλοίο με τη μηχανή του έκαναν νόημα να σταματήσει.
Ο 29χρονος ο οποίος είχε επιβιβαστεί στη Ραφήνα, αρνήθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα. Ακολούθησε καταδίωξη στους στενούς δρόμους του νησιού μπροστά στα έκπληκτα μάτια των τουριστών, ενώ το «παράδειγμα» του 29χρονου ακολούθησε και ο 27χρονος αδερφός του λιμενικού που τον περίμενε στην προβλήτα.
Ο 29χρονοςξεφορτώθηκε τα ναρκωτικά σε ένα παρτέρι και επέστρεψε μετά από μία ώρα να τα πάρει ενώ ο αδερφός του είχε ήδη συλληφθεί. Η αστυνομία, όμως, με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου είχε ήδη ανακαλύψει την πρόχειρη κρυψώνα με το σακουλάκι που περιείχε 93,6 γραμμάρια κοκαΐνης και είχε στήσει καρτέρι στον λιμενικό.
Όταν επέστρεψε για να πάρει το «εμπόρευμα» του, οι αστυνομικοί του πέρασαν τις χειροπέδες.
Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.
πηγη:star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: