Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Τα 10 φοβερότερα γκρουπ του facebook!



Ιδού λοιπόν, τα δέκα φοβερότερα και τρομερότερα γκρουπ του (ελληνικού) Facebook.

όπως τα εντόπισε ο ειλικρινά υμέτερος, λιώνοντας ένα απόγευμα μπροστά στο P.C. του.
Δεν αμφιβάλω ωστόσο ότι υπάρχουν και χιλιάδες άλλα, ακόμα καλύτερα…(greeklish και κεφαλαία έχουν διατηρηθεί όπως αναγράφονται στους τίτλους)


10. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΚΟΜΕΝΕΣ Ένα γκρουπ-καταγγελία εναντίον αυτών των λίγων που χρησιμοποιούν αυτό το μέσο μαζικής επικοινωνίας για τους σκοτεινούς σκοπούς τους. Ως γνωστόν, η πλειοψηφία των Ελλήνων μπαίνει στο Facebook για να συναντήσει παλιούς συμμαθητές και να εντρυφήσει στην τέχνη και τον πολιτισμό.

9. ΙRTHE O SISE STON PAO GIA NA MAS KLASEI TA AR@IDIA Το γκρουπ αυτό δημιουργήθηκε από αγνούς οπαδούς του Ολυμπιακού την εποχή που ο Γάλλος άσος του Παναθηναϊκού παρέπαιε στα ελληνικά γήπεδα.Ακόμα και αν σήμερα έχει φτάσει τα 17 τέρματα όλοι εμείς οι παλιοί Ολυμπιακοί παραμένουμε ακλόνητα μέλη.

8. Fwnaza ki egw th mama mou na me skoupisei otan exeza.Mama ekanaaaaaa Μια τρυφερή θύμηση της παιδικής ηλικίας ξαναζεί στο μυαλό των μελών του συγκεκριμένου γκρουπ. ΄Ομορφες εποχές, που τα πάντα έδειχναν και ήταν τόσο αθώα…

7. Είμαι από Δράμα και σας γ…ω όλους Διαβάζοντας αυτές τις λέξεις χαίρομαι που δεν έχω ποτέ πατήσει το πόδι μου στην γραφική αυτή πόλη της Μακεδονίας μας.

6. Ο ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΤ3 ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ (ΡΕ ΤΙ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ Ο ΠOY#&ΗΣ!! Όλοι μας κάνοντας το καθιερωμένο μεσημεριανό ζάπινγκ, έχουμε σταθεί να θαυμάσουμε τον συμπαθέστατο Μπομπ Ρος (ο οποίος δυστυχώς μας έχει αφήσει χρόνους από το 1995) να κάνει παπάδες με τα πινέλα του. Το γκρουπ αυτό είναι το αγαπημένο στέκι της εικαστικής αφρόκρεμας της πατρίδας μας.

5. Υποστήριξη παιδιών Αϊτής που έγιναν παχύσαρκα από τα πολλά ΚΛΙΚ που έφαγαν! Οι Έλληνες είναι ένας φιλεύσπλαχνος λαός και ως τέτοιος δεν θα μπορούσαν να μείνουν αδιάφοροι για το δράμα που συγκλόνισε την μακρινή εξωτική χώρα. Έτσι, ελάχιστα μόλις δευτερόλεπτα μετά τον φονικό σεισμό, που ισοπέδωσε το Πορτ Ο Πρενς, γέμισαν το Facebook με άπειρα γκρουπούσκουλα, στα οποία με μια απλή κίνηση του δείκτη, μπορεί ο οιοσδήποτε να στείλει ντόνατς, μπιγκ μακ και πιτόγυρα με απ’όλα στα Αϊτάκια. Με μέτρο όμως αδέρφια, γιατί αυτός ο ύπουλος σατανάς, που ονομάζεται χοληστερίνη, φιλοδοξεί να ολοκληρώσει το καταστροφικό έργο που άρχισε ο Εγκέλαδος…

4. ΘΕΕ ΜΟΥ ΔΙΝΕ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΩ ΣΤΑ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ. Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε ο ιδρυτής του θαυμαστού αυτού γκρουπ βγάζει μια κραυγή αγωνίας, ζητώντας από τον Ύψιστο να τον βοηθήσει. Να τον αφήσει να νοιώσει λίγη χαρά, ενισχύοντας παράλληλα και κάποιες άμοιρες κοπέλες που πραγματικά έχουν ανάγκη.

3. Εxw k gw 8eio pou stis giortes panta leei: Egw 8a katsw me th neolaia! Όλοι θυμόμαστε εκείνους τους αγνούς μπαρμπάδες μας, που παρείσφρυαν στις παρέες μας, κατά την διάρκεια των οικογενειακών συνεστιάσεων, κάθιστώντάς τις εξαιρετικά βαρετές. Δυστυχώς, οι υπερβολικά αυστηροί νόμοι περί αποπλάνησης ανηλίκων που ισχύουν στις μέρες μας, δεν μας αφήνουν πράξουμε κάτι ανάλογο.

2. Ελένη Μενεγάκη-Γιάννης Λάτσιος: Το τέλος. Ανατριχίλα.Ένας κόμπος στον λαιμό.Το όνομά του γκρουπ τα λέει όλα. Η Χιροσίμα του 21ου αιώνα.Ο Αρμαγεδδών πλησιάζει…

1. ΒΑΖΩ ΟΤΙ ΜΑΛ..ΚΙΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΣΕ GROUP ΣΤΟ FACEBOOK. Ο ιδρυτής του γκρουπ αυτού έχει πιάσει το νόημα. Δικαιωματικά στο νούμερο 1!


ΠΗΓΗ:http://trelo.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: