Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

3 Μαρτίου-Πανελλήνια Ημέρα Αυνανισμού(ΠΗΑ)



Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε με το sexy super hot βίντεο της Τζούλιας,λογικό είναι να μας ανοίξει η "όρεξη" κ για άλλα τέτοιου είδους βίντεο που προβάλλουν τη χώρα μας στο εξωτερικό..Οπότε προτείνω 10 ελληνίδες που θα θέλαμε να δούμε στη θέση της Τζούλιας(αν κ αυτό δύσκολα θα γίνει πραγματικότητα)

1.Χριστίνα Στεφανίδη..

2.Πετρούλα Κωστίδου..

3.Ζέτα Θεοδωροπούλου..

4.Έφη Κυριάκου..

5.Νατάσσα Λυμπερίδου..


6.Εύα Λάσκαρη..

7.Ρία Αντωνίου..

8.Όλγα Φαρμάκη..

9.Δήμητρα Αλεξανδράκη..

10.Σάσα Μπάστα..


ΠΗΓΗ:yupi.gr



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά πιστεύω ότι το βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου δεν ήταν και ό'τι καλύτερο θα μπορούσε να κυκλοφορήσει η Siren Productions. Ευτυχώς όμως το βίντεο είναι ήδη λογοκριμένο, οπότε μπορώ να κοιμηθώ με ήσυχη την συνείδησή μου.

Αλήθεια, δεν ήξερες ότι ο αυνανισμός και το σεξ είναι περισσότερο απολαυστικά με διάφορα άλλα αντικείμενα (όπως για παράδειγμα οι πάνες και τα μπρατσάκια θαλάσσης) εκτός από τα κλασικά sextoys που κυκλοφορούν στο εμπόριο;

Φαντάζομαι ότι δεν έχεις ακούσει για τον σεξουαλικό φετιχισμό της πάνας (diaper fetish)και τον παιδισμό (infantilism).

Άν και ανήκω σ'αυτή την συγκεκριμένη κατηγορία (είμαι diaper lover, adult baby και wetting fun εδώ και αρκετά χρόνια), δεν θα έβλεπα αυτό το λογοκριμένο βίντεο με τίποτα διότι το βρίσκω πολύ μπασκλασέ. Αλλά βρέθηκα στην ατυχία στο να αναζητήσω το movie από απλή περιέργεια.

Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι η Τζούλια θα γινόταν μια ντίβα του porn cinema. Χαλάλι της.

Φαίνεται ότι η κοπέλα φέρεται αποφασισμένη να αναζητήσει και άλλα τέτοια φετίχ προκειμένου να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές της φαντασιώσεις. Μακάρι να την δούμε στο μέλλον να φοράει πάνα σε μια από τις επόμενες ταινίες της και να κάνει σαν μωράκι.