Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Το ακριβότερο σουτιέν της Victoria`s Secret κοστίζει μόνο 2 εκ. δολάρια

Η Victoria's Secret, κορυφαία εταιρία στο χώρο των γυναικείων εσωρούχων, αποκάλυψε όπως κάθε χρόνο το πιο ακριβό σουτιέν της, στολισμένο με πολύτιμες πέτρες, μειώνοντας όμως την τιμή του κατά ένα εκατομμύριο λόγω της οικονομικής κρίσης. Την παρουσίαση ανέλαβε ο «άγγελος» της Victoria’s Secret, το τοπ μόντελ από την Βραζιλία Adrianna Lima. Η Adriana φόρεσε το Bombshell Fantasy Bra το οποίο είναι στολισμένο με 3.000 άσπρα διαμάντια, γαλάζια ζαφείρια και τοπάζια σε οβάλ σχήμα--συνολικά 142 καράτια--στην τιμή των δύο εκατομμυρίων δολαρίων.
Η Lima δήλωσε πως το μοναδικό αυτό σουτιέν που σχεδιάστηκε από τους κοσμηματοπώλες Damiani Jewellers δεν είναι μόνο εντυπωσιακό, αλλά και πολύ βολικό. Σύμφωνα με

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ...
τις πληροφορίες χρειάστηκαν 1.500 ώρες εργασίας για να ολοκληρωθεί. Το Bombshell Fantasy Bra έχει άσπρα και γαλάζια σχέδια εμπνευσμένα από σχέδια του ουρανού και των αστερισμών. Η παρουσίασή του έγινε στο πλαίσιο της επίδειξης της νέας κολεξιόν της Victoria's Secret για τα Χριστούγεννα.

Το ακριβότερο σουτιέν της Victoria’s Secret κοστίζει μόνο 2 εκ. δολάρια (pics).

Το περσινό «μοντέλο» με τίτλο Harlequin Fantasy διέθετε 2.350 σπάνια διαμάντια και κόστιζε τρία εκατομμύρια, ενώ το πιο ακριβό σουτιέν στον κόσμο είχε φορέσει το 2005 η Gisele Bundchen και ήταν αξίας 12,5 εκατομμύριων δολαρίων.




πηγη:e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: