Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Εικόνες ντροπής στον Προφήτη Ηλία Λαμιας!




Αυτός είναι ο πολιτισμός μας ??? Απλά αναρωτιέμαι. Αντί να κοιτάξουμε να διατηρήσουμε τους λιγοστούς πνεύμονες οξυγόνου καθαρούς και προσβάσιμους σε όλους τους κατοίκους της Λαμίας (κυρίως), κοιτάμε πως να τους μετατρέψουμε σε απέραντες χωματερές μπάζων και άχρηστων οικοδομικών υλικών, αλλά και σκουπιδιών παντός φύσεως, μεταξύ αυτών πλαστικά !!!

Γνωρίζουμε όλοι μας πως τα πλαστικά σκουπίδια (και όχι μόνο), εκτός από τις εστίες μόλυνσης που δημιουργούν, αποτελούν και άμεσο κίνδυνο για πυρκαγιές, ειδικά κατά την περίοδο του καλοκαιριού που βρίσκεται εν όψη !!!

Ντροπή και αίσχος στους ανεγκέφαλους που πέταξαν και συνεχίζουν να πετούν ανεξέλεγκτα, μπάζα και σκουπίδια.


Ντροπή και αίσχος στον Δήμο Λαμιέων για την "ανικανότητα - αδιαφορία" στο να χειριστεί ανάλογα σοβαρότατα θέματα, μιας και το πρόβλημα αυτό το συναντάει κανείς και σε άλλες περιοχές της Λαμίας...

Και τέλος ντροπή και αίσχος σε όλους τους Λαμιώτες που σε ανάλογα θέματα, παραμένουν "παθητικοί δέκτες" των καταστάσεων αυτών , χωρίς να ιδρώνει το αυτί τους καθόλου...δηλαδή δεν κατάλαβα , οι μικρές δασικές περιοχές της Λαμίας δεν ανήκουν σε όλους μας ???
Ναι φυσικά και ανήκουν σε όλους μας κι από την στιγμή που ανήκουν σε όλους μας , συνυπεύθυνοι για την προστασία και την διατήρησή των χώρων αυτών καθαρών, είμαστε όλοι !!!


Κ.Δήμαρχε Λαμιέων, ως πολίτης της πόλης αυτής απαιτώ, να δράσετε άμεσα και να επιληφθείτε του θέματος αυτού.

Συγκεκριμένα, (κι από την στιγμή που πληρώνω υπέρ Δήμου) απαιτώ, να καθαριστεί ο χώρος άμεσα και παράλληλα προτείνω την επιβολή αυστηρών προστίμων, για οποιονδήποτε ανεγκέφαλο ξαναπετάξει το παραμικρό σκουπιδάκι στον συγκεκριμένο χώρο !!!

Ακόμη μια πρόταση που κάνω είναι να δημιουργηθεί ένας ειδικός χώρος (χωματερή) , του ο οποίου η αποκλειστική χρήση θα είναι για την συγκέντρωση μπάζων και άχρηστων οικοδομικών υλικών, ώστε να μπορούν οι πολίτες να πετούν τα μπάζα εκεί...

πηγη:aboutmylamia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: