Κυριακή, 1 Μαΐου 2011

Δολοφονία Πυροσβέστη σε Ληστεία σε Super Market στην Πάτρα - Βίντεο με Μαρτυρίες απο Patra TV


Ληστεία με νεκρό σε σούπερ μάρκετ Carrefour Μαρινόπουλος στην Πάτρα στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Κορίνθου, λίγο μετά τις 13:35.

Το θύμα είναι ο Γεώργιος Μαντάς, Πυροσβέστης που ήταν πατέρας δύο παιδιών, ξεψύχησε μέσα στο σούπερ μάρκετ, μπροστά στα μάτια των έντρομων πελατών.
Ο 59χρονος άνδρας είδε τους δράστες, πήγε στο αυτοκίνητό του και πήρε ένα ξύλο με σκοπό να τους εμποδίσει, όμως ένας απ’ αυτούς έστρεψε το όπλο του και τον πυροβόλησε στο κεφάλι, ενώ βρισκόταν δίπλα από τα ταμεία.
Η Αστυνομία σε μια εκτεταμένη επιχείρηση ψάχνει τους δολοφόνους..Εν ενεργεία τηλεφωνητής στον Α' Πυροσβεστικό Σταθμό της Πάτρας ήταν ο Χρήστος Μαντάς, που έχασε την ζωή του προσπαθώντας να ακινητοποιήσει τους ληστές του σούπερ μάρκετ.
Ο 59χρονος είχε αποσπαστεί στην Πυροσβεστική από το Δασαρχείο και πριν λίγο καιρό είχε υποβάλει τα δικαιολογητικά του για να βγεί στην σύνταξη. Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες πρόλαβε και χτύπησε με το ρόπαλο του μπέιζομπλ στην πλάτη τον έναν από τους δυο ληστές και τότε εκείνος γύρισε και τον πυροβόλησε δυο φορές στο στήθος, αφήνοντας τον νεκρό. Ο 59χρονος είχε πάει με την γυναίκα του για ψώνια και βλέποντας το σκηνικό της ληστείας, βγήκε πήγε στο αυτοκίνητό του και πήρε το ρόπαλο. Από τα ταμεία οι ληστές άρπαξαν περίπου 4.000 ευρώ.Πηγή: crimesonair

Δεν υπάρχουν σχόλια: