Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Η πιο hot Ελληνίδα καλλονή Νικόλ Ντελημάρη


Τη Νικόλ τη συναντήσαμε ένα χειμωνιάτικο μεσημέρι σε γνωστό καφέ στο Κολωνάκι. Η αλήθεια είναι.....


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ....
πως δυσκολευτήκαμε να τηςκλείσουμε ραντεβού για να μας δώσει συνέντευξη…Ήταν αδιάφορη δε τη νοιάζει η δημοσιότητα..Όμως καταφέραμε και τη πείσαμε!
Έχει φιγουράρει για πολύ γνωστά περιοδικά σε Αμερική Γαλλία και Ιταλία…οπότε δεν έχει ν΄ αποδείξει τίποτα στην Ελλάδα μιας και αυτόείναι κάτι που δε την ενδιαφέρει εκτός κι αν κάτι της κεντρίσει το μυαλό…
Δε προλαβαίνουμε να κάνουμε τις παραπάνω σκέψεις κι εκεί που τη περιμέναμε… ξαφνικά βλέπουμε ένα αυτοκίνητο Smart να παρκάρει σχεδόν επάνω στη κεντρική πλατεία του Κολωνακίου…
Ήταν η Νικόλ Ντελημάρη ! Πως την αναγνωρίσαμε ; Γνωρίζαμε ότι είχε 1,80 ύψος (χωρίς τακούνια παρακαλώ) , ξέρετε πολλές Ελληνίδες με 1,80 ύψος ;
Ντυμένη με ένα απλό εφαρμοστό τζήν και ένα λευκό μπλουζάκι μας πλησιάζει….
Τα βλέμματα όλων των θαμώνων της καφετέριας πέφτουν επάνω της ….
Μας ζήτησε αν θέλουμε να μεταφερθούμε σε ένα πιο ήσυχο τραπέζι , μακρυά από τα βλέμματα των περίεργων και η συνέντευξη ξεκινάει….
1. infoblog : Νικόλ εντυπωσιαζόμαστε , έχεις τις ιδανικές αναλογίες , και είσαι πολύ ψηλή …
Νικόλ : Έχω 1,80 ύψος και είμαι 62 κιλά …θα ήθελα να χάσω ένα κιλό (χαμογελάει…)
2. infoblog : Είσαι Ελληνίδα , καταγωγή από που έχεις ;
Νικόλ : Είμαι βέρα ελληνίδα από νησί της δυτικής Ελλάδας…
3. infoblog : Βρίσκεσαι πλέον στην Ελλάδα με τι ασχολείσαι αυτή τη στιγμή ;
Νικόλ : Τώρα δουλεύω σε κάποιο μαγαζί…club , κάνω δημόσιες σχέσεις.
4. infoblog : Απ΄ ότι ξέρουμε έχεις δεχτεί πολλές προτάσεις όσον αφορά το modeling , δεν ασχολείσαι ιδιαίτερα μ΄ αυτό ;
Νικόλ : Είναι κάτι που δε με ενδιαφέρει…ο λόγος είναι ότι δεν θα ήθελα τον εαυτό μου , μέσα σε κυκλώματα και ν΄ ανέχομαι νταβατζήδες πάνω από το κεφάλι μου!
5. infoblog : Δε θ σε ενδιέφερε ούτε να παρουσιάσεις μια εκπομπή στη τηλεόραση ;
Νικόλ : Δε θα το έκανα , γιατί δεν υπάρχει λόγος…Όλοι κι όλες που έχουν κάπως μια καλή εμφάνιση τι πρέπει να γίνονται τηλεπαρουσιαστές ; Αρκούν αυτοί που υπάρχουν ήδη. Εξάλλου δεν είμαι σε ψυχογενή κατάσταση ότι πρέπει όλοι κι όλες να με κοιτάνε και ν΄ ασχολούνται μαζί μου…Μου αρκεί η ηρεμία της ψυχής μου!
6. infoblog : Υπάρχει στην Ελλάδα κάποιος ή κάποια που να τους θεωρείς αυτό που λέμε Star ;
Νικόλ : Όλες Star είναι κι όλες μέσα στα ψυχολογικά τους… Προτείνω να πάνε σε ψυχίατρο γιατί δε φταίνε τα παιδάκια τίποτα που μεγαλώνοντας με αυτές τις καταστάσεις να τις έχουν και πρότυπο!Τη λέξη star για κάποιον ή κάποια θα την έλεγα αν υπήρχε λόγος.Κανένας δεν είναι Star , κάποτε υπήρχαν , γιατί κάποτε…πάταγαν με αξιοπρέπεια και ήθος , που σήμερα αυτές τις λέξεις δε τις ξέρουν καν , τις θεωρούν άγνωστες …οπότε άστο…
7. infoblog : Πώς κρίνεις …σύμφωνα με την εμπειρία που εχεις αποκομμίσει από το εξωτερικό όπου κ ζούσες , την κατάσταση σήμερα στην Ελλάδα;
Νικόλ : Τραγικότητα κι επειγόντως να πάει ο κόσμος σε ψυχίατρο…παραλογισμός…έχοντας χάσει όλοι τις αξίες της ζωής…Την αξιοπρέπεια και τη ζωή τους την ίδια …Δεν απέχει πολύ από το εξωτερικό αυτό εδώ που είμαστε… Ειδικά στην Αμερική….του παραλόγου η κατάσταση εκεί…. Και φυσικά γίναμε τα ίδια κι εδώ..Πιστεύω πως όλα τα έχουν κάνει τα media με τα πρότυπα που επιβάλλουν και η κατάσταση έχει γίνει μπάχαλο!
8.infoblog : Τι γνώμη έχεις για τους πολιτικούς τι συμβουλή θα τους έδινες ;
Νικόλ : Άν είχαν παντελόνια..…αν…..ξαναλέω….να πάνε να……αυτοκρεμαστούνε Live στα κανάλια να χαρεί κι ο κόσμος !
9.infoblog : Ένα μήνυμα για τους Έλληνες , μια ευχή μπορείς να μας δώσεις ;
Νικόλ : Σαν μια θνητή κι ασήμαντη ύπαρξη (αλλά ανθρώπινη) εύχομαι υγεία !Κι ελπίζω ν΄ αντέξουν όλοι οι Έλληνες όλο αυτό το χάλι που έχουμε να ζήσουμε και που εμείς δε φταίμε σε τίποτα… Δύναμη λοιπόν και αισιοδοξία !!!
10. infoblog : Ποιό είναι το πιο όμορφο κοπλιμέντο που έχεις ακούσει ;
Νικόλ : Δεν το έχω ακούσει ακόμη….ότι έχω ακούσει το θεωρώ ψεύτικο που αποσκοπεί κάπου….(χαμογελάει…)
11. infoblog : Πόσες προτάσεις γάμου έχεις δεχτεί άραγε το τελευταίο μήνα ;
Νικόλ : Ποιός θα μποροϋσε να έχει ένα λιοντάρι (στο ζώδιο) 2 μέτρα δίπλα του ; Δε τολμούν να το επιχειρήσουν …δεν είμαι συμβατή για κάτι τέτοιο και ειδικά στην Ελλάδα…(γελάει…)
12. infoblog : Νικόλ σου ευχόμαστε καλή χρονιά και σ΄ευχαριστούμε πολύ για τη συνέντευξη που έδωσες στο infoblog.gr
Νικόλ : Σας ευχαριστώ κι εγώ για τη φιλοξενία , σας εύχομαι καλή χρονιά και κάθε επιτυχία σ΄ αυτό που κάνετε…
Ήταν η Νικόλ Ντελημάρη ! Όσοι από εσάς θέλετε να τη κάνετε φίλη σας στο facebook και να τη γνωρίσετε δεν έχετε παρά να πατήσετε εδώ
Φωτογραφίες : Σπύρος Ζαννιάς
Συνέντευξη : Ν.Α
Δωροθέτης ενότητας info people : To www.massage4all.gr και massage-athens.blogspot.com τα οποία προσφέρουν 12 δωρεάν συνεδρίες περιποίησης σώματος για ένα χρόνο σε κάθε προσωπικότητα που παρουσιάζει το infoblog.gr στη στήλη αυτή. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση στη Νικόλ.





Μας το "ταχυδρόμησε":http://www.infoblog.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

i nicol exei kanei egxeirisi allagis fylou..synergazetai me tin sex editor eirini xeirdari,os transexual symvoulos sto dr.love.just google it.etsi efkola borei na yparxei ellinida 1.80 xoris peritta kila k kytaritida/no offence meant..einai omorfi etsi k allios.