Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Βόλεϊ: Ο Σωπήλης νέος πρόεδρος του ΠΑΟ (τα τελευταία νέα)

 


Ο Ευστράτιος Σωπήλης είναι ο νέος πρόεδρος του ΤΑΑ Παναθηναϊκός…Ο κ. Σωπήλης αποτελεί προσωπική επιλογή του προέδρου του Δ.Σ του Ερασιτέχνη κ. Νίκου Ρισβά και θα αναλάβει τα ηνία του τμήματος βόλεϊ.Πρόκειται για βετεράνο αθλητή του ποδοσφαίρου, είχε αγωνιστεί με την «πράσινη» φανέλα την περίοδο 1971-73, ενώ σήμερα ασχολείται με τις επιχειρήσεις. Αντιπρόεδροι θα είναι οι κύριοι Ιωάννης Παπαδάτος και Δημήτρης Μιχαλόπουλος.
Ολυμπιακός:Έκλεισε Χαριτωνίδη

Ο Γιάννης Χαριτωνίδης συμφώνησε σήμερα το απόγευμα με την ομάδα του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας πασαδόρος αναμένεται μετά το παιχνίδι της κυριακής να σπάσει το συμβόλαιό του με τον Επίκουρο και θα ενισχύσει την ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη. Ο Γιάννης Χαριτωνίδης είναι γεννημένος στις 24 Νοεμβρίου 1978 στη Θεσσαλονίκη με ύψος 1μ.87 και υιός του προπονητή Κώστα Χαριτωνίδη. Ο Ολυμπιακός θα είναι η 8η ομάδα στην καριέρα του
Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ:Δεύτερη φάση
Την προσεχή Τρίτη 25/1 και ώρα 14:00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ στο ΟΑΚΑ η κλήρωση της Β’ φάσης του πρωταθλήματος της Α1 των γυναικών.
Πολυτιμότερος παίκτης ο Κράβαρικ
Ο Αντρέι Κράβαρικ αναδείχθηκε MVP της 10ης αγωνιστικής της Βόλεϊ Λιγκ. Ο αρχηγός του Ηρακλή σημείωσε 16 πόντους και βοήθησε τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ με 3-0 σετ, αγωνιζόμενος μάλιστα σε δύο διαφορετικές θέσεις. Στα δύο πρώτα σετ αγωνίστηκε ως κεντρικός, ενώ στο τρίτο ως διαγώνιος.
Οι καλύτεροι της 10ης αγωνιστικής
Η καλύτερη επτάδα
Η κορυφαία επτάδα της 10ης αγωνιστικής αποτελείται από τους εξής αθλητές:
Πασαδόρος: Γιάννης Χαριτωνίδης (Επίκουρος ISS)
Διαγώνιος: Πέδρο Ντορνέλας (EAΠ Λουξ)
Ακραίοι: Ροντρίγκο Κιρόγκα (Ηρακλής), Φλορίν Βοϊνέα (Επίκουρος ISS)
Κεντρικοί: Αντρέι Κράβαρικ (Ηρακλής), Γιώργος Πετρέας (Παναθηναϊκός)
Λίμπερο: Γιώργος Στεφάνου (ΕΑΠ Λουξ)

πηγή :
http://www.infoblog.gr/?p=59537

Δεν υπάρχουν σχόλια: