Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2011

«Ο Παναθηναϊκός φλερτάρει με τον Μιραλάς.

Μπορεί στον Ολυμπιακό να εμφανίζονται αισιόδοξοι για το θέμα της απόκτησης του Κέβιν Μιραλάς από την Σεντ Ετιέν, ωστόσο οι συμπατριώτες του Βέλγου στράικερ κάνουν λόγο για "σφήνα" του Παναθηναϊκού και προσπάθεια "αρπαγής" του εντυπωσιακά αποτελεσματικού επιθετικού. Την είδηση μετέδωσε η ιστοσελίδα του κρατικού καναλιού του Βελγίου, RTBF, που ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο Ολυμπιακός κάνει προσπάθειες να μειώσει τη ρήτρα των 2,5 εκατ. ευρώ που έχει ο Βέλγος στράικερ του Ολυμπιακού, την ίδια ώρα που ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται διατεθειμένος να διαθέσει αυτό το ποσό για να τον κάνει δικό του.


Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο Παναθηναϊκός φλερτάρει με τον Μιραλάς.

Ο Μιραλάς είναι ο πολυπόθητος στόχος του Παναθηναϊκού, ενώ αυτή την στιγμή ο παίκτης ανήκει στην Σεντ Ετιέν αλλά αγωνίζεται δανεικός στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είχε την δυνατότητα μέχρι τις 31 Ιανουαρίου να αγοράσει τον παίκτη από την Σεντ Ετιέν με 2.500.000 δολάρια.

Ο μεγάλος αντίπαλος του Ολυμπιακού για αυτή την συμφωνία είναι ο Παναθηναϊκός ο οποίος θέλει να «χαλάσει»  το deal και να αρπάξει τον παίκτη. Ο Παναθηναικός είναι πρόθυμος να κάνει μεγάλη οικονομική προσπάθεια για να αποκτήσει τον Βέλγο επιθετικό από τα χέρια του Ολυμπιακού. Ο Μιραλάς θα μπορούσε κάλλιστα να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό των Τζιμπρίλ Σισέ, Σίντνεϊ Γκοβού».http://www.balla.gr/?v=2&dbt=1&aid=26743

Δεν υπάρχουν σχόλια: