Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2011

Επιχειρηματίας με μεγάλη εμπορική δραστηριότητα αναγκάστηκε να σκηνοθετήσει την κλοπή του πολυτελούς αυτοκινήτου του γιατί τον έπνιγαν τα χρέη......ΠΟΟ 43χρονος επιχειρηματίας δήλωσε την κλοπή της καλογυαλισμένης Mercedes στις αστυνομικές αρχές. Οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου έπειτα από έρευνα ανακάλυψαν ότι ο κλέφτης ήταν ο ίδιος!

Ο επιχειρηματίας από τη Λάρισα,μετέβη την περασμένη Τετάρτη στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας για να δηλώσει την κλοπή του οχήματός του, περιγράφοντας με λεπτομέρειες πως υποτίθεται ότι είχαν συμβεί όλα.

Υποστήριξε ότι έφτασε στο Βόλο τις απογευματινές ώρες και στάθμευσε το πολυτελές όχημα στο χώρο ελεγχόμενης στάθμευσης, κοντά στο Δημαρχείο Βόλου. Το κλείδωσε και επέστρεψε το βράδυ, όπου ανακάλυψε ότι το αυτοκίνητο είχε κάνει φτερά!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης κατέρρευσε οικονομικά, απόρροια της μεγάλης κρίσης και έχασε τις ανθούσες εμπορικές δραστηριότητες που είχε αναπτύξει στη Λάρισα. Επινόησε την κλοπή για να εξασφαλίσει ως αποζημίωση χρηματικό ποσό 50.000 ευρώ περίπου από την ασφαλιστική του εταιρία για να καλύψει μέρος των χρεών τους.

Το αυτοκίνητο δεν είχε εντοπιστεί μέχρι προχθές και εξετάζεται το ενδεχόμενο να τεμαχίστηκε σε μια προσπάθεια του 43χρονου να κάνει πιστευτή την ιστορία του.

Ο υπερχρεωμένος επιχειρηματίες συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για ψευδορκία, άσκοπη κινητοποίησης της αστυνομικής αρχής και απόπειρα απάτης σε βάρος της ασφαλιστικής εταιρίας απο. http://volostv.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: