Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Eva Mendes: «το όνειρό μου ήταν να γίνω καλόγρια»


Ο Χριστός και η Παναγιά και οι δώδεκα Απόστολοι... Καλόγρια αποκάλυψε πως ήθελε να γίνει η Eva Mendes και, πάλι καλά, που..... της ήρθε η Θεία Φώτιση και έγινε ηθοποιός για να μπορούμε να την απολαμβάνουμε!

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της, το παιδικό της όνειρο ήταν... να κλειστεί σε μοναστήρι, όμως, το εγκατέλειψε όταν κατάλαβε ότι οι καλόγριες δεν πληρώνονται!

«Δεν μεγάλωσα με αρκετά λεφτά και συνέχεια έλεγα στη μητέρα μου: μαμά, όταν μεγαλώσω θα σου αγοράσω ένα μεγάλο σπίτι και ένα αυτοκίνητο», αποκάλυψε η Eva και, να ‘ναι καλά η αδερφή της που την έβαλε στον ίσιο δρόμο.

Σύμφωνα με την 36χρονη σταρ, στην ηλικία των 10 η αδερφή της της είπε: «πως θα αγοράσεις στη μαμά όλα αυτά αφού θα γίνεις καλόγρια και δε θα έχεις μισθό;».

Αυτό ήταν! Το Άγιο Πνεύμα είχε βάλει το χεράκι του και η μικρούλα τότε Eva αποφάσισε να εγκαταλείψει το παιδικό της όνειρο.

Ωστόσο, το πνεύμα του... μοναχισμού εξακολουθεί να την διακατέχει: «νιώθω πραγματικά ευγνώμων και όσα έχω και προσπαθώ να βοηθώ με κάθε τρόπο όσους έχουν ανάγκη», πρόσθεσε και μίλησε για το φιλανθρωπικό της έργο με το «Elysium» που βοηθά άρρωστα παιδιά.

Δόξα τω Θεό να λέμε, που δεν έβαλε ράσο η Eva και την απολαμβάνουμε συχνά - πυκνά με ή χωρίς εσώρουχα...

πηγη:star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: