Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Τί έγινε στην διεθνή σοουμπιζ το 2010


Ιανουάριος
Η Beyonce κερδίζει έξι βραβεία Grammy στην 52η τελετή απονομής των μουσικών βραβείων, αριθμός ρεκόρ και δη για γυναίκα στην..... συγκεκριμένη διοργάνωση. Ακολούθησαν η Taylor Swift, η Lady Gaga και το συγκρότημα Kings of Leon.


Φεβρουάριος
Πεθαίνει ο σχεδιαστής Alexander Mc Queen. Ως πιθανότερη αιτία θανάτου του φαίνεται να ήταν η αυτοκτονία με απαγχονισμό.

Απονέμονται τα βρετανικά μουσικά βραβεία, όπου η Lady Gaga φεύγει αγκαλιά με τρία βραβεία.


Μάρτιος
Η ταινία «The hurt locker» κερδίζει το Όσκαρ καλύτερης ταινίας και η σκηνοθέτιδά της, Κathryn Bigelow γίνεται η πρώτη γυναίκα που αποσπά βραβείο σκηνοθεσίας στην ιστορία του θεσμού. Η ταινία απέσπασε συνολικά έξι βραβεία. Η Sandra Bullock γίνεται η πρώτη ηθοποιός που αποσπά Οσκαρ (α γυναικείου ρόλου) και Χρυσό Βατόμουρο εντός 48 ωρών, για τις ταινίες The Blind Side και All about Steve αντίστοιχα.


Aπρίλιος
Μετά από έξι μόλις μήνες σχέσης, ο 55χρονος Mel Gibson και η αγαπημένη του Oksana Grigorieva χωρίζουν. Ο Gibson έχει ήδη κάνει παιδί με την 40χρονη μουσικό, για τα μάτια της οποίας χώρισε την πρώτη του γυναίκα με την οποία ήταν μαζί 27 χρόνια και μαζί της είχε κάνει επτά παιδιά!

H Lady Gaga καταρρίπτει το ρεκόρ θεατών στο you tube και γίνεται η Βασίλισσα του YouTube με περισσότερoυς από ένα δισεκατομμύριο επισκέπτες.


Μάϊος
Η ταινία Κυνόδοντας του Γιώργου Λάνθμου αποσπά πέντε βραβεία στην πρώτη απονομή των βραβείων της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, τα οποία αποκαλούνται από πολλούς και Ελληνικά Όσκαρ. Τιμητικό βραβείο απονέμεται στον Θανάση Βέγγο.

Η Γερμανία κερδίζει τον διαγωνισμό της Eurovision στο Όσλο.


Ιούνιος
Με ένα απλό αλλά υπέροχο νυφικό, ιδανικό για παραλία, η Megan Fox παντρεύεται τον αγαπημένο της Brian Austin Green στην Χαβάη μετά από έξι χρόνια σχέσης. Την παράσταση έκλεψε ο παπάς!

Ιούλιος
Επανασυνδέονται οι Take that, καθώς ο Robbie Williams συμμετέχει στο νέο άλμπουμ του συγκροτήματος.

Aύγουστος
Η 22χρονη Jimena Navarrete από το Μεξικό στέφεται Μις Υφήλιος για το 2010. Ο διαγωνισμός γίνεται στο Λας Βέγκας και τον παρακολουθούν εκατομμύρια τηλεθεατές. (φωτο)

Σεπτέμβριος
Η Lady Gaga κερδίζει 8 βραβεία στα MTV Video Music Awards, μεταξύ των οποίων και εκείνο για το βίντεο κλιπ της χρονιάς για το τραγούδι Bad Romance.

Η Σοφία Κόπολα τιμάται με το Χρυσό Λιοντάρι στο 67ο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Βενετίας για την ταινία Everywhere.

Οκτώβρης
H 18χρονη Alessandra Mills εκλέγεται Μις Κόσμος στον 60ο διαγωνισμό ομορφιάς που γίνεται στην Κίνα.


Νοέμβρης
Τα ανάκτορα του Buckingham ανακοινώνουν τους γάμους του πρίγκιπα William με την αγαπημένη του Kate Middleton. Το ζευγάρι αρραβωνιάζεται μπροστά σε δεκάδες κάμερες και τηλεοπτικά συνεργεία. Ο γάμος θα γίνει στις 28 Απριλίου.

H Eva Longoria και ο Tony Parker παίρνουν διαζύγιο μετά από επτά χρόνια γάμου.

Ο Justin Bieber κερδίζει τρία αμερικανικά μουσικά βραβεία και γίνεται ο νεότερος σε ηλικία (16 ετών) που αναδεικνύεται καλλιτέχνης της χρονιάς.


Δεκέμβρης
Το Βρετανικό Παλάτι ανακοινώνει τους αρραβώνες της Zara Philips, εγγονής της Βασίλισσας Ελισάβετ με τον παίκτη του ράγκμπι, Mike Tindhall.

Σε ηλικία 43 ετών, η διάσημη τραγουδίστρια Celine Dion φέρνει στον κόσμο δίδυμα μετά από εξωσωματική γονιμοποίηση. Είχε ήδη έναν γιο επτά ετών με τον σύζυγο και παράγωγό της Rene Angelil που κοντεύει τα... 70.
http://www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: