Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Τα βρήκε σκούρα ο Λιάγκας με την Ευγενία

Καλεσμένη στο "Πρωινό mou" ήταν την Παρασκευή η Ευγενία Μανωλίδου.Η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε για το Master chef, την κριτική που τόσο καιρό δέχεται για την δουλειά της και… δεν σταμάτησε λεπτό να ανταλλάσει «μπηχτές» με τον Γιώργο Λιάγκα!
Η κόντρα Λιάγκα – Mανωλίδου κρατάει καιρό τώρα και σύμφωνα με την Ευγενία Μανωλίδου ......ξεκίνησε με τα καυστικά σχόλια του παρουσιαστή για το πρόσωπό της.

Η παρουσιάστρια του Master chef, δεν δίστασε να εκφράσει ευθέως στο Γιώργο Λιάγκα όλα όσα ένιωθε για την κριτική που μεταξύ άλλων και ο ίδιος της ασκούσε.

«Μου έχεις σούρει τα εξ' αμάξης και θέλω να μάθω το γιατί», είπε ενοχλημένη η Ευγενία στον Γιώργο φέρνοντας τον φανερά σε πολύ δύσκολη θέση!

«Δεν μιλάω ποτέ για ανθρώπους από πίσω τους. Όταν τους βλέπω τους ρωτάω ευθέως», είπε στην συνέχεια η μαέστρος, ζητώντας τον λόγο από τον παρουσιαστή για όλα όσα τόσο καιρό της είχε προσάψει!

Ο Γιώργος Λιάγκας προσπάθησε με τη σειρά του να μαζέψει τα … ασυμμάζευτα!
«Τώρα που σε γνωρίζω μέσω του MEGA βλέπω έναν διαφορετικό άνθρωπο. Παλιά μου έβγαζες κάτι σπασικλέ», είπε ο σύζυγος της Φαίης Σκορδά!

«Έκανα πλάκα με κάτι που είχες πει εσύ...», είπε ο Γιώργος για να τον... ταπώσει η Ευγενία Μανωλίδου με δική της ερώτηση: “Ναι, αλλά για δύο χρόνια;”

Μετά τα όσα πέρασε το πρωί της Παρασκευής ο Λιάγκας… μάλλον θα το σκεφτεί πολύ καλά πριν αναφερθεί στην Ευγενία πάλι!
πηγη:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: