Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Κυκλοφόρησε ροζ βίντεο με την ανήλικη φίλη του επειδή τον χώρισε

Όλο το σχολείο της, η μονάδα στον Στρατό του πρώην αγοριού της αλλά και θαμώνες στις καφετέριες που συχνάζει έχουν δει τις ερωτικές περιπτύξεις μιας 16χρονης από το Ηράκλειο Κρήτης, η οποία..... δεν ξέρει που να κρυφτεί. Η ίδια έχει προσφύγει στην δικαιοσύνη και την προσεχή εβδομάδα πρόκειται να συζητηθεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο αγωγή κατά του πρώην φίλου της, ο οποίος τράβηξε το βίντεο εν αγνοία της και φρόντισε να το διαρρεύσει σε φίλους και γνωστούς όταν εκείνη θέλησε να τον χωρίσει. Η κοπέλα στο κείμενο της αγωγής, η οποία κατατέθηκε από τους γονείς της στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου,εξιστορεί τον εφιάλτη που ζει. Η ίδια υποστηρίζει ότι όλα ξεκίνησαν όταν γνωρίστηκε με το φίλο της

με τον οποίο δημιούργησε ολιγόμηνη σχέση. Ένα βράδυ που βρίσκονταν σπίτι του, ο νεαρός της πρότεινε να βιντεοσκοπήσει με το κινητό του τηλέφωνο την ερωτική τους συνεύρεση, κάτι που η ίδια δεν δέχθηκε. Ωστόσο λίγο καιρό αργότερα η ανήλικη μαθήτρια ανακάλυψε στο κινητό του φίλου της ότι υπήρχαν ροζ στιγμιότυπα από εκείνη την ερωτική τους επαφή. Προκλήθηκε μεγάλος καυγάς και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η κοπέλα να ζητήσει να διαγραφούν όλα τα αρχεία, ενώ λίγο καιρό μετά με πρωτοβουλία της χωρίσανε.



Ωστόσο, το αγόρι εκνευρίστηκε με την απόφασή της και όταν μερικούς μήνες μετά παρουσιάστηκε στο στρατόπεδο για να υπηρετήσει την θητεία του, η 16χρονη πληροφορήθηκε από φίλους του πρώτου ότι κυκλοφορεί το συγκεκριμένο ροζ βίντεο. Μάλιστα, ένα από τα άτομα που είχε το βίντεο ήταν και μία συμμαθήτριά της, εις βάρος της οποίας έχει επίσης κατατεθεί αγωγή για τη διακίνησή του. Το ροζ βίντεο φέρεται να διακινήθηκε στο σχολείο της κοπέλας, το στρατόπεδο του πρώην φίλου της αλλά και τις καφετέριες που σύχναζαν ως ζευγάρι.



Τώρα πλέον εκείνη έχει απομονωθεί από την ντροπή, ενώ οι γονείς της περιμένουν την απόφαση της Δικαιοσύνης για την καταδίκη των υπαιτίων, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι η ψυχική ηρεμία στην κόρη τους δεν θα επέλθει οποιαδήποτε χρηματική ικανοποίηση κι αν τους επιδικαστεί.



πηγή:star

Δεν υπάρχουν σχόλια: