Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Κρεμάστηκε νεαρός τερματοφύλακας



Ο 24χρονος τερματοφύλακας Dale Roberts αυτοκτόνησε όταν ανακάλυψε ότι.... η μνηστή του έχει σχέση με τον συμπαίκτη του στην βρετανική ομάδα Rushden and Diamonds, Paul Terry, ο οποίος είναι ο μεγάλος αδελφός του γνωστού ποδοσφαιριστή John Terry.

Η 25χρονη Lindsay Cowen άφησε τον κατά ένα χρόνο μικρότερό της Roberts τον περασμένο Μάιο, αφότου είχε κοιμηθεί με τον Terry, όταν εκείνος φιλοξενούνταν στο σπίτι του ζευγαριού. Η Lindsay, παραδέχθηκε στον υποψιασμένο σύντροφό της την σχέση της με τον John, όταν εκείνος την «στρίμωξε» για να του πει την αλήθεια.

Ύστερα από τον χωρισμό, ο Roberts αρνήθηκε να παίξει μαζί με τον άπιστο συμπαίκτη του και έτσι ο Terry αφέθηκε ελεύθερος από την Rushden and Diamonds και πήγε στην Darlington μέσα στον Αύγουστο.


Lindsay Cowen Paul Terry

Χθες το βράδυ, ο 24χρονος τερματοφύλακας βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του. Σύμφωνα με την αστυνομία δεν υπάρχει τίποτα το ύποπτο γύρω από τον θάνατό του. Όπως είπαν οι φίλοι του, ο Roberts ήταν καταρρακωμένος από τον χωρισμό και όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσε να αντεπεξέλθει.

Ο θάνατος του νεαρού τερματοφύλακα γέμισε πένθος την ποδοσφαιρική κοινότητα της Αγγλίας, καθώς ήταν πολύ αγαπητός μεταξύ των συμπαικτών του και ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες, σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε η ομάδα του.

Ο Paul είναι ο μεγάλος αδερφός του παίχτη της Chelsea και της Εθνικής Αγγλίας, John Terry. Το συμβάν θυμίζει αρκετά την υποτιθέμενη σχέση του John με την Vanessa Perroncel, πρώην γυναίκα του συμπαίκτη του στην Εθνική Αγγλίας, Wayne Bridge.
ΠΗΓΗ:http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: