Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΚΠΑ


Μας το "ταχυδρομησε":ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

Οργή, αγανάκτηση και θλίψη στην Πανεπιστημιακή Κοινότητα προκαλούν οι χωρίς τέλος αποκαλύψεις για τα σκάνδαλα της πιο διεφθαρμένης Πρυτανικής Αρχής του ΕΚΠΑ. Ο αρχιερέας της διαφθοράς, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Ηθικής (www.ethics.gr), Πρύτατης σήμερα του ΕΚΠΑ, Καθηγητής κ. Πελεγρίνης, αφού ευνούχισε τους θεμούς και μπέρδεψε το Ελληνικό Πανεπιστήμιο με τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη συνεχίζει να διατηρεί ακόμη και τώρα στη θέση ως Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων το εκλεκτό αστέρι του, Καθηγητή Αστέριο Δουκουδάκη, ο οποίος ειδικεύεται στη σεξουαλική παρενόχληση, σύμφωνα πια με αποδεδειγμένα στοιχεία της Δικαιοσύνης.
Κύριε Πελεγρίνη, αφού καταφέρατε να νοθεύσετε το εκλογικό αποτέλεσμα, αφού εξαγοράσατε με βαθμούς την ψήφο των φοιτητών, αφού με συκοφαντικά e-mail που στείλατε από το γραφείο που βρίσκεται διπλα από το δικό σας στη Φιλοσοφική Σχολή και συκοφαντικά σπιλώσατε τους συνυποψηφίους σας, θα στηριχθείτε στο ξεκίνημα της νέας Πρυτανικής Αρχής στον Αντιπρύτανη της σεξουαλικής παρενόχλησης?
Παράλληλα θα στηριχθείτε στον έτερο συνεργάτη σας, Καθηγητή κ. Σφηκόπουλο για τον οποίο το ΣΔΟΕ και η Πολεοδομία Αθηνών συνεχίζει τον έλεγχο για τις ατασθαλίες του?
Είναι λοιπόν η ώρα της Ελληνικής Δικαιοσύνης να αποφανθεί περί όλων αυτών των σκανδάλων, τα οποία κλονιζουν τα θεμέλια του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάνουν την Πανεπιστημιακή Κοινότητα να κοχλάζει.
Αυτό όμως που έχει ουσία και σημασία δεν είναι απλά και μόνο να αφαιρεθεί η ιδιότητα του Πρύτανη-Αντιπρύτανη απ' τους συγκεκριμένους ανθρώπους, αλλά κυρίως η ιδιότητα του Καθηγητού-Παιδαγωγού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: