Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Λάτσιος –Ζέτα: Ετοιμάζονται για το tango του πάθους;



Τη μεγάλη έκπληξη θέλουν να κάνουν σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Λάτσιος και η Ζέτα Μακρυπούλια, οι οποίοι –όπως ακούγεται- ετοιμάζονται να χορέψουν στον τελικό του Dancing with the Stars.

Οι πληροφορίες θέλουν τον κριτή Γιάννη Λάτσιο και την παρουσιάστρια Ζέτα να χορεύουν το tango του πάθους, κάνοντας έτσι να φουντώνουν οι φήμες, που εδώ και καιρό κυκλοφορούν, για τη σχέση τους. Λέγετε μάλιστα ότι τις τελευταίες μέρες κάνουν εντατικές πρόβες, σε μέρος που μόνο εκείνοι γνωρίζουν.
Υπονοούμενα είχε αφήσει ο Γιάννης Λάτσιος σε προηγούμενο σόου, όταν είχε ρωτήσει την παρουσιάστρια πως πάνε οι πρόβες, ενώ το ό,τι η Ζέτα θα χορέψει, και μάλιστα δύο χορούς, το επιβεβαιώνει και η κριτής του σόου Γκαλένα Βελίκοβα.
«Σίγουρα το φινάλε θα είναι πολύ φαντασμαγορικό. Θα έχουμε πολλές εκπλήξεις. Μια από αυτές θα είναι και η Ζέτα Μακρυπούλια, που ετοιμάζεται για δύο χορούς. Δεν ξέρω να σας πω ακόμα αν τελικά θα επιλέξει έναν ή θα χορέψει και τους δύο», είπε η Βελίκοβα, παρατείνοντας την αγωνία των τηλεθεατών.
Γιατί έτσι που εξελίσσεται καιρό τώρα το ριάλιτι, το θέμα δεν είναι πόσους χορούς θα χορέψει η Ζέτα, αλλά με ποιόν θα χορέψει.
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: