Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2011

Έπιασαν τους Αλβανούς βιαστές-ληστές με τα ΑΚ-47 Καλάσνικοφ

Με συντονισμένη επιχείρηση ΕΚΑΜ, ειδικών ερευνητών και ομάδων της ΔΙΑΣ, οι τρεις εγκληματίες Αλβανοί, ήδη σεσημασμένοι κακοποιοί πιο γνωστοί ως "Η συμμορία με τα Καλάσνικοφ", φαίνεται ότι πως έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας.

Το μοιραίο λάθος τους έγινε στο τελευταίο κτύπημα της συμμορίας στη Γλυφάδα, όπου βίασαν την γυναίκα του ζευγαριού πριν ληστέψουν το σπίτι, όταν φάνηκε το πρόσωπο του ενός από αυτούς στην κάμερα επιτήρησης που είχε η πολυκατοικία. Εκεί φάνηκε ότι επρόκειτο για γνωστό και σεσημασμένο "σκληρό" Αλβανό κακοποιό και αμέσως ένα αόρατο δίχτυ απλώθηκε για την σύλληψή του.

Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο μάρκας Mercedes που είχαν κλεψει από το ζευγάρι και μέσα σε αυτό βρέθηκε ένα πιστόλι των 9mm με ένα φυσίγγι στη θαλάμη και επτά στη γεμιστήρα.

Οι τρεις Αλβανοί που στις 27 Σεπτεμβρίου εισέβαλαν σε σπίτι στη Γλυφάδα, κακοποίησαν τη γυναίκα και έφυγαν κλέβοντας το αυτοκίνητο μάρκας Mercedes ενώ «χρεώνονται» και άλλες περίπου δέκα παρόμοιες επιθέσεις. Ήδη , ανακρίνονται και σύντομα θα ασκηθούν σε βάρος τους διώξεις.

Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Πηγή: defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: