Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011

Στα χέρια του δικηγόρου, Παναγιώτη Πετρόπουλου βρίσκεται το πληρεξούσιο (με την μορφή e-mail) από τον Σαουδάραβα Πρίγκιπα, όπως υποστήριξε ο Βλάσης Τσάκας.
Στην Αθήνα αναμένεται να έρθει μέχρι την Τετάρτη ο Πρίγκιπας, όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος του.
Βγενόπουλος: Δεν κάνω ούτε βήμα πίσω...

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο “NOVΑΣΠΟΡ FM 94.6” με τον εκπρόσωπο του πρίγκιπα, ο κ. Τσάκας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξει σήμερα κι άλλη εξέλιξη στο ζήτημα της απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον Σαουδάραβα.

Ο κ.Τσάκας υποστήριξε ότι μέσα στην ημέρα αναμένεται να δοθεί στον Τύπο μια δήλωση από τον Σαουδάραβα πρίγκιπα. Σε αυτή εκτιμάται ότι θα επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση των μετοχών ενώ θα εκφράζει την πρόθεση του να έρθει σύντομα στην Αθήνα.
Αναλυτικά όσα είπε ο Βλάσσης Τσάκας στον “NovaΣΠΟΡ FM 94,6”:
Για το πληρεξούσιο: “Βεβαίως το πληρεξούσιο βρίσκεται στον κύριο Πετρόπουλο. Το περίμενα από χθες (26/9) αλλά τελικά ήρθε σήμερα (27/9). Ελπίζω όλο αυτό να τελειώσει το συντομότερο δυνατό. Πάντως, δεν πρόκειται να ξαναμιλήσω μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία και αυτό είναι εντολή του πρίγκιπα. Όταν τελειώσουν όλα, θα ανταλλάξουμε τις μετοχές με 20 εκατομμύρια ευρώ».
Για το πόσο θεωρεί ό,τι μπορεί να διαρκέσει η διαδικασία μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου: “Αυτή η διαδικασία είχα πει ό,τι μπορεί να διαρκέσει 48 ώρες, μπορεί να πάει και στις 96. Αλλά αυτό δεν είναι το ζητούμενο. Το ζητούμενο είναι να τελειώσει η διαδικασία, ώστε να είμαστε στη θέση να εφαρμόσουμε την προσφορά μας”.

Για το αν θα αναλάβει κάποιο ρόλο στον Παναθηναϊκό: “Ο πρίγκιπας το έχει πει καθαρά πως μαζί σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα. Οπωσδήποτε θα έχω ρόλο”.
Για το αν θα γίνει κάποιος οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ: “Έχετε την εντύπωση ότι θα πάμε και θα υπογράψουμε έτσι χωρίς έλεγχο. Θα οριστεί ένα μίνιμουμ και μάξιμουμ. Εμείς ξέρουμε περίπου που είναι”.

Για τις φήμες που τον θέλουν να έχει συναντηθεί με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη: “Έχουμε επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του κύριου Βαρδινογιάννη, όχι με τον ίδιο”.
Για το πότε αναμένεται η άφιξη του πρίγκιπα στην Ελλάδα: “Μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη θα είναι στην Ελλάδα ο πρίγκιπας”

Δεν υπάρχουν σχόλια: