Κυριακή, 3 Ιουλίου 2011

Έξι τρόποι για να μη χωρίσετε στις διακοπές!!
Απολαύστε το σας αξίζει...

Οι διακοπές με τα κορίτσια είναι πάντοτε γεμάτες στιγμές γέλιου, ξεκούρασης και ατελείωτης ευχαρίστησης. Μη σας παραξενεύει που θα ταξιδέψετε με το καινούριο σας αγόρι, αυτό το τριήμερο μπορεί να σας μείνει αξέχαστο, αρκεί να βάλετε και εσέις το χεράκι σας.


Μην περιμένετα κάθε δευτερόλεπτο να είναι όπως στους ταξιδιωτικούς οδηγούς. Θα περάσετε όμορφα, αλλά μπορεί να βαρεθείτε ανά πάσα στιγμή. Μην τρομάξετε, ανακαλύψτε μαζί καινούρια μέρη.

Ό, τι σας ενοχλέι συζητήστε το επιτόπου. Μην αφήσετε προβλήματα για την επιστροφή, δεν είναι ποτέ καλό.


Τα ζευγάρια που κοιτιούνται και δε μιλούν είναι τα πιο βαρετά ανδρόγυνα του κόσμου. Συζητήστε για ό, τι σας απασχολεί και στυμπεριφερθείτε όσο πιο άνετα γίνεται.


Δε χρειάζεται να είστε κολλημένοι σα σιαμαίοι. Ανακαλύψτε τις ομορφιές του τόπου χωρίς να ζαλίζετε το άλλο σας μισό. Μετά από λίγες ώρες θα του έχετε λέιψει ακόμα περισσότερο.


Δε χρειάζεται να βγάλετε όλο τον κακομαθημένο σας εαυτό. Ναι, να διεκδικήσετε αλλά με μέτρο για να μην τον τρομάξετε.

Ασχοληθείτε με θαλλάσιο ski, wakeboard ακόμα και θαλάσσια παιχνίδια. Οι αθλητικές δραστηριότητες βοηθούν στην τόνωση της ερωτικής σας ζωής.http://www.queen.gr/SEX-SChESEIS/SChESEIS/item/20851-Exi-tropoi-gia-na-mh-chwrisete-stis-diakopes

Δεν υπάρχουν σχόλια: