Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Από Δευτέρα καλοκαίρι, ξανά!














Τοπικές βροχές και καταιγίδες στα βόρεια και ορεινά των υπολοίπων ηπειρωτικών περιοχών. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικές διευθύνσεις στα νότια μέχρι 7 μποφόρ. Θέλετε και άλλα; Υπομονή από αύριο Δευτέρα και ο καιρός θα … συμμορφωθεί...


Αναλυτικά η πρόγνωση
Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ ενώ πολύ γρήγορα θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές ή καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και από το απόγευμα βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία: έως 28 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες οι οποίες πιθανόν να είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Βελτίωση από το βράδυ και από τα δυτικά. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Πρόσκαιρα στα ανατολικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 29 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: στο βόρειο Ιόνιο την ήπειρο και τη δυτική στερεά νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες αλλά το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος και μόνο το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθεί βροχή ή καταιγίδα στα ορεινά. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στο Ιόνιο 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 30 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: στη Θεσσαλία και την ανατολική στερεά τοπικές νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες αλλά το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος και μόνο το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό στα ορεινά να σημειωθεί βροχή ή καταιγίδα. Άνεμοι: στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και στη θάλασσα Κυθήρων 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 34 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στις Κυκλάδες 5 με 7 μποφόρ. Το βράδυ και από τα βόρεια βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 30 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια. Άνεμοι: στα βόρεια νότιοι 3 με 5 μποφόρ και από το βράδυ βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 31 βαθμούς κελσίου.









http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/64395/apo-deytera-kalokairi-xana

Δεν υπάρχουν σχόλια: