Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Σπάστε τη ρουτίνα!!!




Η ρουτίνα στις σχέσεις είναι το αναπόφευκτο πεπρωμένο της… Καλό είναι να τη σπάμε που και που έτσι ώστε να κρατάμε ζωντανή τη φλόγα και να ανανεώνουμε την επικοινωνία με το ταίρι μας…

Αποχωριστείτε τον για μερικές μέρες
Βρείτε ευκαιρίες για να περνάτε λίγο χρόνο χωριστά: μια επίσκεψη σ' έναν συγγενή, μια ολονύχτια επίσκεψη στο σπίτι μιας φίλης, μια μονοήμερη εκδρομή με τα κορίτσια. Μονάχα μία μέρα χωριστά αρκεί για να έρθει στην επιφάνεια η προσμονή της συνάντησης.

Κάντε σεξ σε ασυνήθιστα μέρη
Ξεκολλήστε από την κρεβατοκάμαρα και επισκεφθείτε την κουζίνα, το μπάνιο ή ακόμα και την πίσω αυλή όταν βραδιάσει. Αν κάνετε έρωτα στο ίδιο μέρος, γρήγορα θα οδηγηθείτε σε πνευματική και σωματική ρουτίνα. Το να δοκιμάζετε καινούργιες εμπειρίες θα αναθερμάνει το ενδιαφέρον σας. Και οι δύο θα νιώθετε πιο σαγηνευτικοί και το σεξ θα γίνει διασκέδαση και πάλι.

Μοιραστείτε ένα μυστικό...
Γίνετε τα μονά πρόσωπα στον κόσμο που ξέρουν το ίδιο μυστικό. Με το να μοιράζεστε κωδικοποιημένες λέξεις ή σήματα, θα πυροδοτήσετε τα επίπεδα της χημείας σας. Μερικά ζευγάρια μάλιστα θέτουν κώδικες επικοινωνίας όπως εκφράσεις και χειρονομίες που χρησιμοποιούν δημόσια.



http://www.newsbomb.gr/sex/story/65019/spaste-th-roytina

Δεν υπάρχουν σχόλια: