Κυριακή, 2 Ιανουαρίου 2011

Συνελήφθη... γαλοπούλα


Μία κατεψυγμένη γαλοπούλα 4,5 κιλών βρήκαν κρυμμένη στη χειραποσκευή ενός επιβάτη οι αρχές του αεροδρομίου του...... Κάρντιφ.

Το εύρημα προκάλεσε την έκπληξη και των δύο πλευρών: τόσο των υπεύθυνων του αεροδρομίου, καθώς ήταν πραγματικά ασυνήθιστο, αλλά και του επιβάτη, ο οποίος δεν μπορούσε να κατανοήσει το γιατί δεν τον άφηναν να ταξιδέψει με τη γαλοπούλα.

«Τι φοβάστε; Μήπως αποψυχθεί» τους είπε.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι του εξήγησαν ότι δεν επιτρέπεται στους επιβάτες να έχουν μαζί τους στο αεροπλάνο αναλώσιμα υλικά, χωρίς ειδική άδεια.

Εκείνος διαμαρτυρήθηκε ότι ήθελα να πάρει μαζί του το πουλερικό, για το εορταστικό του τραπέζι, λέγοντας ότι δε θα μπορούσε με τίποτα να βρει μία τόσο καλή γαλοπούλα στην Ισπανία, όπου και ταξίδευε.

Πάντως, παρά τις διαμαρτυρίες, ο κύριος με τη γαλοπούλα αναγκάστηκε να ταξιδέψει χωρίς το φαγητό του.

Οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου είπαν ότι η γαλοπούλα ήταν ένα από τα πιο περίεργα πράγματα που είχαν δει μέσα στις αποσκευές των επιβατών.

Άλλα περίεργα πράγματα που έχουν μεταφέρει (με αποτυχία) μαζί τους επιβάτες στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο, ήταν ένας φοίνικας, ένα χρυσόψαρο, ένας χαρτοφύλακα ςμε 10 τούλβα, ένα πριόνι και δύο πολυθρόνες.
http://www.skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: