Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Ανησυχητική θεωρείται, πλέον, τόσο από τον κόσμο όσο και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ

Ανησυχητική θεωρείται, πλέον, τόσο από τον κόσμο όσο και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ η καθυστερημένη άφιξη του Οντάι Αλ Σαμαρί στη Θεσσαλονίκη και φυσικά με μοναδικό σκοπό να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ.
Την περασμένη Παρασκευή (7/1) ο εκ των νομικών εκπρόσωπων του επενδυτικού ομίλου που ενδιαφέρεται για τον "Δικέφαλο του Βορρά", Παρασκευάς Σπυράτος, γνωστοποίησε ότι ο Οντάι Αλ Σαμαρί δεν θα ερχόταν στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 8 Γενάρη, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. "Ο κύριος Σαμαρί μας ενημέρωσε ότι θα πάρει μία μικρή καθυστέρηση η άφιξή του στην Ελλάδα. Θα είναι διάρκειας δύο-τριών ημερών. Τη Δευτέρα θα έχουμε, πλέον, ξεκάθαρη ενημέρωση για το πότε ακριβώς θα έρθει", είχε δηλώσει σχετικά με το θέμα.

Ούτε, όμως και σήμερα (10/1) η πλευρά Οντάι Αλ Σαμαρί ξεκαθάρισε για το πότε θα επιστρέψει από το Κατάρ ο εκπρόσωπος των Αράβων, αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του εκπρόσωπου των Αράβων θα ξεκαθαρίσει την Τετάρτη ή Πέμπτη. Ωστόσο, οι συνεργάτες του στην Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι ο Σαμαρί συνεχίζει να μιλάει σε σχεδόν καθημερινό επίπεδο με τον Θόδωρο Ζαγοράκη, ενώ οι προθέσεις των Αράβων είναι να επενδύσουν στον ΠΑΟΚ.

Βέβαια, αυτή η στασιμότητα και οι συνεχείς παρατάσεις κρίνονται ανησυχητικές κυρίως από τον κόσμο, που δεν θέλει σε καμία περίπτωση να πέσει η ομάδα σε υπόθεση "φούσκα", αφού επί της ουσίας δεν έχει γίνει ακόμη κάποια κίνηση που να αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον του ομίλου για επένδυση στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τούμπα το απόγευμα της Κυριακής μεταξύ των πανό που βρισκόταν στις κερκύδες ανέφερε "ρύθμιση των χρεών τώρα", στέλνοντας ουσιαστικά μήνυμα στην διοίκηση να μην στηρίζεται στις προτάσεις που ενδεχωμένος και μην ρυθμιστούν και να ρίξουν το βάρος στα ήδη υπαρκτά προβλήματα που πιθανότατα να ταλαιπωρήσουν τον σύλλογο στη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: