Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010


To YouTube ξεκίνησε την διάθεση μίας νέας υπηρεσίας η οποία δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να έχουν μία πιο πλούσια εμφανισιακά αρχική σελίδα την οποία θα μπορούν να διαμορφώνουν οι ίδιοι ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.

Η βασική ιδέα της νέας υπηρεσίας είναι η βελτίωση του τρόπου με τον οποίο οι χρήστες βλέπουν βίντεο και περιηγούνται σε αυτά. Επίσης πλέον συνδέονται με το YouTube εγγραφές σε άλλα sites καθώς και η παρακολούθηση των δραστηριοτήτων και των σχολίων των φίλων του χρήστη. Όλα συγκεντρώνονται σε ένα πλαίσιο που ονομάζεται Combined List.

Eπίσης υπάρχουν αλλαγές και στον τρόπο που βλέπουμε τα βίντεο, αφού πλέον θα εμφανίζεται ολόκληρη η λίστα των βίντεο ενός καναλιού αντί για τα τελευταία που γίνονταν μέχρι σήμερα. Παράλληλα τα βίντεο που κάποιος χρήστης έχει ήδη δει, θα σημειώνονται ως γκρι, προκειμένου να αποφεύγεται το μπέρδεμα.

Περισσότερες πληροφορίες για τις αλλαγές στο YouTube μπορείτε να δείτε εδώ

Tην ίδια στιγμή, το YouTube σχεδιάζει την εξαγορά της εταιρείας Next New Networks σύμφωνα με τους New York Times. Η Next New Networks είναι μία εταιρεία παραγωγής βίντεο κυρίως για το διαδίκτυο. Εκπρόσωποι και των δύο εταιρειών δεν έχουν κάνει κάποιο σχόλιο μέχρι στιγμής.
πηγή:www.adslgr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: