Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Η Χριστίνα ράβει για την πιο sexy της Ιταλικής TV

Καυτά συνολάκια για την πιο σέξι παρουσιάστρια της ιταλικής τηλεόρασης, ελληνικής ραφής! Η Alessia Marcuzzi, παρουσιάστρια του «Grande Fratello» (του ιταλικού «Big Brother»), επέλεξε τη δική μας Χριστίνα Παππά για να της φτιάξει μια σειρά από δημιουργίες με τη φίρμα Cristine & Joe που εκπροσωπεί η Ελληνίδα ηθοποιός μαζί με την Τζο Τόγκου.
Η γνωριμία της Χριστίνας με την Αlessia χρονολογείται από το 2000, όταν η πρώτη πήγε στην Ιταλία και άρχισε να ασχολείται με την ιταλική σοουμπίζ.
Μεταξύ τους έχει αναπτυχθεί μια δυνατή φιλία και αλληλοεκτίμηση για τη δουλειά τους. H Alessia πληροφορήθηκε τις νέες μπίζνες της Χριστίνας στον χώρο της μόδας -μέσω μια κοινής τους φίλης, Ιταλίδας φωτογράφου- και αμέσως ενδιαφέρθηκε για να δει τις δημιουργίες που έχει εμπνευστεί μαζί με τη στενή συνεργάτιδά της.
«Είμαι πολύ χαρούμενη που άρεσαν πολύ στην Alessia τα ρούχα μας και θα της ετοιμάσουμε διάφορα μπουστάκια και φούστες, μίνι κυρίως από δέρμα, που της αρέσουν πολύ και τα προτιμάει στις τηλεοπτικές εμφανίσεις της…» λέει στην «Espresso» η Χριστίνα.
Η Alessia Marcuzzi εκτός από παρουσιάστρια είναι και ηθοποιός με μια σειρά από επιτυχημένες δουλειές στα κανάλια του Μπερλουσκόνι. Το ιταλικό κοινό την αγαπάει ιδιαίτερα από την εποχή που ανέλαβε την παρουσίαση του «Grande Fratello». Τα κουτσομπολίστικα έντυπα της γειτονικής χώρας την έχουν φιλοξενήσει πολλές φορές, κυρίως για την όμορφη εμφάνισή της και ειδικά για το εντυπωσιακά σφριγηλό μπούστο της…
Οι παπαράτσι την έχουν πετύχει πολλές φορές γυμνόστηθη σε πλαζ της ιταλικής Ριβιέρα - και όχι μόνο. Εχει αποκτήσει ένα παιδί εκτός γάμου, από τον Ιταλό ποδοσφαιριστή της Λάτσιο Σιμόν Ιντζάγκι.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Alessia Marcuzzi έχει εκδηλώσει την επιθυμία στη φίλης της Χριστίνα Παππά να έρθει στην Αθήνα και να την ξεναγήσει στα ελληνικά νησιά. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, το καλοκαίρι να τη δούμε και στη Μύκονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: