Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Γάτα καλεί… police!!!

Ο συνταξιούχος λέκτορας από το Σουόνσι της Ουαλίας, Χάουαρντ Μος, ξύπνησε μέσα στα χαράματα όταν αστυνομικοί χτύπησαν το κουδούνι του σπιτιού του ύστερα από κλήση που δέχτηκαν στον αριθμό έκτακτης ανάγκης 999!
Ο ίδιος σάστισε όταν τους αντίκρισε, και μάλιστα τέτοια ώρα, στο κατώφλι του...... σπιτιού του, καθώς όπως υποστήριξε δεν τους κάλεσε ποτέ! Κοιμόταν βαθιά και ήταν μόνος στο σπίτι!

Οι αστυνομικοί έλεγξαν για άλλη μια φορά το τηλεφώνημα και επιβεβαίωσαν πως όντως είχε γίνει από το σπίτι του κ. Μος. Ο μόνος του... συγκάτοικος ήταν ένας γάτος που από ό,τι φάνηκε, εκείνο το βράδυ, είχε... αϋπνίες!

Ενώ προσπαθούσαν, λοιπόν, να καταλάβουν τι είχε συμβεί, ο ένας από αυτούς πρόσεξε ότι η Τζίντζερ, η γάτα του κ. Μος, κοιμόταν στο τραπεζάκι ακριβώς δίπλα στο τηλέφωνο, το ένα της ποδαράκι ήταν πάνω στα πλήκτρα του τηλεφώνου και το ακουστικό είχε φύγει λιγάκι από τη θέση του.

Αμέσως κατάλαβαν ποιος ήταν ο...ένοχος και έτσι «τέλος καλό, όλα καλά» ή ακόμα καλύτερα, που κολλάει και στην περίσταση, «ούτε γάτα, ούτε ζημιά»!!!

ΠΗΓΗ: BBC
To διαβάσαμε:real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: