Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Ημερολόγιο Pirelli

Η Pirelli, προκαλεί τον ανδρικό πληθυσμό με τα ημερολόγιά της. Αφού σχεδόν σε όλες τις εκδόσεις τα γυναικείο κορμιά που αποτυπώνονται μέσα από τον φακό κορυφαίων φωτογράφων, δίνουν "ζωή" στο..... ιλουστρασιόν χαρτί.
Το ημερολόγιο της Pirelli είναι μια ετήσια παραγωγή δώρο, που προορίζεται για τους φίλους και VIPs που περιλαμβάνονται στην λίστα των υπευθύνων της εταιρίας. Είναι, επίσης, ένα μοναδικό αποτύπωμα των 12 μηνών του χρόνου, με καλλιτεχνικές φωτογραφίες οι οποίες συνήθως περιλαμβάνουν γυμνό ή σχεδόν γυμνό θέμα.



Κάθε χρόνο, η Pirelli φροντίζει το ημερολόγιο να έχει κάποιο θέμα. Έτσι ώστε να είναι ακόμη πιο ελκυστικό. Το 2008, το θέμα ήταν η Σανγκάη, μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Κίνας, που περνά ταχύτητα από το μυστηριώδες παρελθόν στο βιομηχανικό μέλλον. Το 2009 ακολούθησε το αφιέρωμα στην Μποτσουάνα, καταδεικνύοντας τα περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης. Το 2010, το θέμα ήταν ο Έρωτας και η Βραζιλία.

Για το 2011, η Pirelli συνεργάστηκε με τον κορυφαίο οίκο μόδας, αυτόν του Karl Lagerfeld και μια σειρά από μοντέλα -άνδρες και γυναίκες- στα οποία περιλαμβάνεται και η γνωστή ηθοποιός Julianne Moore.

Το θέμα για το ημερολόγιο του επόμενου έτους είναι η ελληνική και ρωμαϊκή μυθολογία, με την Moore να υποδύεται το ρόλο της Ήρας και τον Brand Kroenig να φωτογραφίζεται σαν Δίας.

Η φωτογράφηση του ημερολογίου έγινε σε στούντιο στο Παρίσι και παρουσιάσθηκε στην Μόσχα.

Το ημερολόγιο θα κυκλοφορήσει σε μόλις 16.000 αντίτυπα. Και επειδή θα είναι δύσκολο να «πέσει» στα χέρια σας ώστε να το ξεφυλλίσετε, σας δίνουμε την ευκαιρία, με τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, να πάρετε μια μικρή γεύση.
πηγη:www.auto24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: