Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Avatar II το 2014 και Avatar III το 2015



Ο Τζέιμς Κάμερον ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να επιστρέψει στον πλανήτη της Πανδώρας. Το ταξίδι θα κρατήσει τέσσερα χρόνια.

Όπως ανακοίνωσαν οι επικεφαλής της 20th Century Fox, Τομ Ρόθμαν και Τζιμ Γιαννόπουλος, ο σκηνοθέτης συμφώνησε με το στούντιο να γυρίσει δύο συνέχειες της μεγαλύτερης εμπορικής επιτυχίας όλων των εποχών.
Τα Άβαταρ 2 και 3 θα αποτελέσουν τις επόμενες ταινίες του και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη του 2011. Το σίκουελ έχει προγραμματιστεί να βγει στους κινηματογράφους το Δεκέμβριο του 2014, πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας. Το τελευταίο μέρος της τριλογίας θα βγει ένα χρόνο αργότερα, το Δεκέμβριο του 2015.
Τον Τζέιμς Κάμερον πολιορκούσαν το τελευταίο διάστημα το στούντιο της Sony και η Αντζελίνα Τζολί, προκειμένου να φέρε ιστη μεγάλη οθόνη μια τρισδιάστατη εκδοχή της Κλεοπάτρας.
Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι το σκεφτόταν, αλλά τελικά προτίμησε να συνεχίσει την ιστορία που ο ίδιος ξεκίνησε.
Τι θα γίνεται όμως στις συνέχειες του Άβαταρ;
Ο Κάμερον είχε πει ότι θα ήθελε να εξερευνήσει τις θάλασσες και τους βυθούς της Πανδώρας.
Εξάλλου, είναι γνωστή η αγάπη του για τον ωκεανό, τόσο από τις ταινίες του, όπως η Άβυσσος και ο Τιτανικός όσο και από τα ντοκιμαντέρ που γύρισε τα δώδεκα χρόνια που μεσολάβησαν ανάμεσα στον Τιτανικό και το Άβαταρ.
Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως μετά τη συνάντησή του με πραγματικούς ιθαγενείς που μάχονται για να σώσουν το τροπικό δάσος από τον “πολιτισμό”, ο Κάμερον είχε δηλώσει έκπληκτος από το γεγονός ότι απέρριπταν τη βία.
Είδαν την ταινία και σε αντίθεση με τους εξωγήινους Να’βι, οι γήινοι “ξαδελφοί” τους είπαν στο σκηνοθέτη ότι θα προσπαθούσαν να βρουν μια ειρηνική λύση, βάζοντας τον σε σκέψεις.

πηγη:fe-mail.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: