Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010

Λειτουργεί και φέτος η "ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑ" στο Στρατώνι Χαλκιδικής!

Η ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑ, το Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Στρατώνι της Χαλκιδικής, «χτίστηκε» και λειτουργεί με αγάπη προς τα παιδιά και την νοσταλγία των χριστουγεννιάτικων παιδικών αναμνήσεων, από ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ κατοίκους και τους Φορείς του..... Στρατωνίου .
Η συμμετοχή των Εθελοντών κατά την διοργάνωση, είναι μία κατάθεση αγάπης, όπου κόπος και κούραση δεν έχουν καμία σημασία για αυτούς και η συμμετοχή τους είναι μιά ευχαρίστηση και μία προσφορά στη χαρά και τη ζεστασιά που φέρνουν, στις ψυχές των παιδιών, οι Χριστουγεννιάτικες μέρες.
Την οικονομική υποστήριξη παρέχουν, με χορηγίες τους, ιδιωτικές επιχειρήσεις.
Το όλο εγχείρημα υποστηρίζεται από το Τοπικό Συμβούλιο του Δ.Δ. Στρατωνίου και από τον Δήμο Σταγείρων –Ακάνθου.
Η οργάνωση και λειτουργία της ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑΣ όμως βασίζεται αποκλειστικά στους Εθελοντές κατοίκους του Στρατωνίου πολλοί από τους οποίους είναι μέλη Φορέων όπως του Συλλόγου Πολιτισμού Στρατωνίου, Συλλόγου Γυναικών Στρατωνίου, Ναυταθλητικού Ομίλου Στρατωνίου, Συλλόγου Αθλοπαιδιών, Ποδοσφαιρικού Συλλόγου, Συλλόγου Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολίου και Γυμνασίου, Συλλόγου Μπαλιωτών Μ. Ασίας και άλλων.
Στην Παραμυθοχώρα περιμένουν....... έξι ξύλινα σπιτάκια:του Αϊ-Βασίλη,του Ταχυδρομείου, το Σοκολατόσπιτο, του Παραμυθιού, το Σπίτι των Κατασκευών και το σπίτι των Ξωτικών, όπως και η Λίμνη των Ευχών, για να «πασπαλίσουν» με μαγεία τα παιδικά μυαλά.

* Τιμή εισόδου: Πολλά χαμόγελα !!!

Η Οργανωτική Επιτροπή
Η Παραμυθοχώρα λειτουργεί καθημερινά από 10:00 έως 14:00 και το απόγευμα από 17:00 έως 21:00.
Ειδικά για τις μέρες των γιορτών, δηλαδή από 24 έως και 26 Δεκεμβρίου και από 31 Δεκεμβρίου έως 2 Ιανουαρίου το ωράριο διαμορφώνεται συνεχές από 10:00 έως 21:00
Mας το "ταχυδρόμησε":aetoshal.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: