Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2010

Η βασίλισσα της σόουλ πάσχει από καρκίνο


Είναι από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές της μουσικής σόουλ. Την προηγούμενη βδομάδα μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για επέμβαση ακυρώνοντας όλες τις συναυλίες της μέχρι τον Μάιο του 2011.

Η ερμηνεύτρια της σόουλ μουσικής, Αρίθα Φράνκλιν, η οποία προσφάτως εγχειρίστηκε για κάποιο πρόβλημα υγείας που δεν έχει διευκρινιστεί, φημολογείται ότι υποφέρει από καρκίνο στο πάγκρεας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Detroit News .

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κανένα σχόλιο από τους εκπροσώπους της 68χρονης τραγουδίστριας, η οποία έχει ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις μέχρι τον Μάιο του 2011.

Ο ιστότοπος της Detroit News επικαλείται πηγή που γνωρίζει τι έχει συμβεί με τη νοσηλεία της Αρίθα Φράνκλιν.

Ανάλογη πληροφορία μεταδίδεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Fox, που επικαλούμενος πηγή από το συγγενικό περιβάλλον της Αρίθα Φράνκλιν, αναφέρει ότι η βασίλισσα της σόουλ πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας, αλλά είναι σε καλή κατάσταση.

Μετά την εγχείριση η Αρίθα Φράνκλιν ανακοίνωσε ότι "έκανε μία απολύτως επιτυχημένη επέμβαση", αλλά δεν γνωστοποίησε την ακριβή διάγνωση.

Η ερμηνεύτρια των μεγάλων επιτυχιών της δεκαετίας του 1960 "Chain of Fools" και "Respect" συνέχισε τις εμφανίσεις και τις ηχογραφήσεις μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.

Τον Ιανουάριο του 2009 είχε τραγουδήσει στην τελετή ορκωμοσίας του Αμερικανού προέδρου, Μπάρακ Ομπάμα.

πηγη:www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: