Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

"Βαρύ" το κλίμα στα Σπάτα Εκτός με ΑΕΛ, Γκέντσογλου και Λαγός


Πολύ βαρύ ήταν το κλίμα στην προπόνηση της ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Ηρακλή στο "Καυτανζόγλειο", με τον Μανόλο Χιμένεθ να μην..... προβαίνει σε ομιλία προς τους παίκτες, προκειμένου να μην δυσκολέψει την κατάσταση. Άλλωστε αυτά που είχε πει, τα άκουσαν οι παίκτες στη Θεσσαλονίκη αλλά και την συνέντευξη Τύπου.

Την ίδια ώρα οι παλιοσειρές της "Ένωσης", Δέλλας, Λυμπερόπουλος και Καφές ήταν έξω φρενών με την εικόνα της ομάδας. Οι τρεις έμπειροι άσσοι μίλησαν στους συμπαίκτες τους, όμως και αυτό δεν ήταν αρκετό, μιας και πολλοί "κιτρινόμαυροι" δεν δείχνουν να καταλαβαίνουν.


Μέσα σε όλα αυτά, υπάρχει και ο αγώνας με την ΑΕΛ την Πέμπτη για το Κύπελλο. Ένας αγώνας που κατά πολλούς έχει τον χαρακτήρα τελικού, αφού σε περίπτωση ήττας θα χαθεί και ο τρίτος στόχος της χρονιάς, πριν φύγει το 2010!Για τους "κιτρινόμαυρους", η πρόκριση σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ως μεγάλη επιτυχία, όμως στο αντίθετο ενδεχόμενο τα πράγματα θα είναι δύσκολα.

Εκτός με ΑΕΛ, Γκέντσογλου και Λαγός

Αμφίβολοι είναι για τον ερχόμενο αγώνα με την Λάρισα για το Κύπελλο Ελλάδος είναι ο Παναγιώτης Λαγός και ο Σάββας Γκέντζογλου, αλλά και ο Χρήστος Παστσατζόγλου ο οποίος θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο. Πλήγμα θα είναι για τον Μανόλο Χιμένεθ ο οποίος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μπέρνς ο οποίος κλήθηκε από την Εθνική ομάδα της Αυστραλίας.

Σήμερα ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με την Λάρισα και ο τεχνικός της «Ένωσης» είδε πολλούς παίκτες του να μην μπορούν να πάρουν μέρος σε αυτήν. Συγκεκριμένα ο Λαγός έχει υποστεί μια διάταση οπίσθιων μηριαίων και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Γκέντσογλου έχει μια πάθηση οσφυϊκής χώρας και έκανε θεραπεία. Σε επέμβαση για να αφαιρεθεί το υγρό που έχει μαζέψει στο γόνατό του θα υποβληθεί κι ο Πατσατζόγλου.


Όσον αφορά τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας, όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς με τον Ηρακλή έκαναν θεραπεία και ελαφρύ τρέξιμο, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά στα Σπάτα. Η επόμενη προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη το πρωί 10:30.


«Χάνει» Μπέρνς

Έγγραφο με το οποίο καλείται ο Νέιθαν Μπερνς στην εθνική ομάδα της Αυστραλίας, για το ασιατικό Κύπελλο 2011, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 7 μέχρι τις 29 Ιανουαρίου στο Κατάρ, έφτασε στα γραφεία της ΑΕΚ. Αυτό σημαίνει πως ο Μανόλο Χιμένεθ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του 22χρονου χαφ για διάστημα περίπου ενός μηνός.
Mας το "ταχυδρόμησε":http://www.balla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: