Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Πυροβολισμοί και κοσμήματα στο δρόμο



Πυροβόλησαν αστυνομικούς για να διαφύγουν οι ληστές κοσμηματοπωλείου στη Νέα Σμύρνη. Τους έπεσαν κοσμήματα στο δρόμο και τα μάζεψαν γείτονες. Έρευνες στη Νίκαια

Έρευνες στην περιοχή της Νίκαιας πραγματοποιεί η ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό των τριών δραστών που νωρίτερα σήμερα το πρωί λήστεψαν κοσμηματοπωλείο στην περιοχή της Ν. Σμύρνης.
Η κινηματογραφική, ληστεία, άρχισε να εκτυλίσεταιστις 9.30 το πρωί, όταν τρία άτομα πήγαν με λευκό βαν σε κοσμηματοπωλείο επί της οδού Θεμ. Σοφούλη.
Εισέβαλαν στο εσωτερικό του καταστήματος, αφαίρεσαν κοσμήματα και στη συνέχεια διέφυγαν με δύο μοτοσικλέτες που -σύμφωνα με το σχέδιο- είχαν σταθμεύσει έξω από το κατάστημα.
Τα ίχνη τους εντοπίστηκαν στην οδό Σαρωνικού στην Καλλιθέα, όπου άφησαν τις μηχανές και επιβιβάστηκαν σε άλλο αυτοκίνητο (Passat) που είχαν αφήσει στο σημείο.
Στην προσπάθειά τους να μεταφέρουν τα κοσμήματα από τις μηχανές στο αυτοκίνητο κάποια από τα κλοπιμαία τους έπεσαν στο οδόστρωμα γεγονός που πιθανώς έπεσε στην αντίληψη περιοίκων με συνέπεια να αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους.
Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ εντόπισαν τους δράστες στη Νίκαια όπου και τους καταδίωξαν.
Ωστόσο, οι κακοποιοί άνοιξαν πυρ εναντίον τους και διέφυγαν, τουλάχιστον προσωρινά. Δεν σημειώθηκε τραυματισμός, ενώ οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ συνεχίζονται.

πηγη:news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: