Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Έχουν... μεγάλη ζήτηση οι μεταλλωρύχοι


Οι 33 μεταλλωρύχοι, που συγκλόνισαν την παγκόσμια κοινή γνώμη τον περασμένο Οκτώβριο έπειτα από την περιπετειώδη διάσωσή τους, ειδοποιήθηκαν ότι..... τα συχνά ταξίδια τους ενδέχεται να τους στοιχίσουν τα επιδόματα που συνοδεύουν την άδεια ασθενείας.

Από την ημέρα της διάσωσής τους, οι μεταλλωρύχοι έχουν αναδειχθεί σε πολύφερνους καλεσμένους σε πλήθος εκδηλώσεις, ιδίως στο εξωτερικό, στην Ισπανία, στις ΗΠΑ, ή τη Βρετανία για να παραστούν σε τηλεοπτικά προγράμματα, ή σε ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Σύμφωνα με τον Ομάρ Ρεϊγάδας, έναν από τους 33, η Χιλιανή Υπηρεσία Εργασίας, που επιβλέπει τις ιατροφαρμακευτικές υπηρεσίες, τους τόνισε πως το πρόσφατο ταξίδι του στη Βρετανία για να παρακολουθήσουν έναν αγώνα ποδοσφαίρου έπειτα από πρόσκληση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, «θα πρέπει να είναι το τελευταίο τους, εάν δεν θέλουν να χάσουν τα ωφελήματα των αποδοχών της άδειας ασθενείας».

«Προτιμώ να χάσω τα επιδόματα της άδειας, παρά να χάσω την ευκαιρία να γνωρίσω άλλες χώρες», τόνισε ο Κλάουδιο Γιάνες, ένας από τους 33.
πηγη:real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: