Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Η κόρη του Λαιμού στην ταινία για τον Αλέξη!!!!!!

Μια εφοπλίστρια στους «Μαχητές του Δεκέμβρη»! Η κόρη του Μάρκου Λαιμού, Λουκία Λαιμού πρωταγωνιστεί στην ταινία του Δημήτρη Βόρρη για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο. Ενα κορίτσι που πιστεύει σε παραδοσιακές αξίες, αλλά έχει και..... rock attitude, το οποίο βγάζει και μέσα από το φιλμ που επικεντρώνεται στα Δεκεμβριανά του 2008.
Μια ταινία στην οποία πρώτη πριν από έναν περίπου χρόνο είχε αναφερθεί, με αποκλειστικό της δημοσίευμα, η «Espresso». Στο φιλμ εκτός από τη Λουκία, παίζουν οι Νάσος Παππάς, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μιχάλης Ανδρικόπουλος, Λουίζα Ρέα και Βίβιαν Ιωάννου, ενώ guest κάνει ο μεγάλος μας ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης. Η «Espresso» εξασφάλισε αποκλειστικά φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα και μίλησε εφ’ όλης της ύλης με τη Λουκία Λαιμού, που έζησε πρωτόγνωρες εμπειρίες στα γυρίσματα.
Ο Δημήτρης Βόρρης στις 8 Δεκεμβρίου του 2008 βρισκόταν παγιδευμένος σε θέατρο στο κέντρο της πόλης μαζί με φίλους και με τους ιδιοκτήτες του θεάτρου. Σκόπευε να πάει στην πρεμιέρα της ταινίας «Bank Bang», που τελικά λόγω των γεγονότων που μετέτρεψαν την Αθήνα σε ζώνη πυρός δεν πραγματοποιήθηκε. «Εισέπνευσα πολλά δακρυγόνα, το σημείο όπου βρισκόμουν θύμιζε λες και είχε γίνει κάποια τεράστια φυσική καταστροφή», έχει πει χαρακτηριστικά.
Στο φιλμ θα δούμε Αμερικανούς και Ευρωπαίους που θα αφήσουν τις διαφορές τους στην άκρη προκειμένου να επιβιώσουν, ενώ σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, θα χρησιμοποιηθεί αυθεντικό υλικό. «Εχουμε πάρει βιντεοσκοπημένο υλικό από την οικογένεια, σχεδόν όλη τη δικογραφία, στην οποία περιλαμβάνονται πολλές φωτογραφίες, περίπου τετρακόσιες. Στο φιλμ θα ακούγεται η γνήσια φωνή του Αλέξη»..........http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=2&artid=1301041&catID=16

Δεν υπάρχουν σχόλια: