Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Ο μάγος του Οζ: Το πιο τρυφερό παραμύθι με τα δύο Όσκαρ!


Η καλύτερη οικογενειακή ταινία όλων των εποχών, ο Μάγος του Οζ, αυτή την Κυριακή είναι στο Πρώτο Θέμα.
Με νέα ψηφιακή επεξεργασία και με υπέροχη ποιότητα εικόνας και ήχου, το πιο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ....
τρυφερό παραμύθι για όλες τις ηλικίες, γίνεται δικό σας για να ξαναθυμηθούν οι πιο παλιοί αλλά κυρίως για να γνωρίσουν τα παιδιά τον θαυμαστό κόσμο του Οζ. Η ταινία το 1939 κέρδισε Οσκαρ πρωτότυπης μουσικής επένδυσης και Οσκαρ τραγουδιού για το "Over the rainbow", ενώ εκτιμάται ότι θα είχε σαρώσει τα βραβεία της εποχής, εάν δεν είχε την ατυχία να πέσει απέναντι στο θρυλικό Οσα παίρνει ο άνεμος!

Ενας ανεμοστρόβιλος μεταφέρει την Ντόροθι στη μαγική χώρα του Οζ. Εκεί θα συναντήσει το Σκιάχτρο, τον Τενεκεδάνθρωπο και ένα λιοντάρι που του λείπει το θάρρος, και όλοι μαζί θα ξεκινήσουν για να βρουν τον περιβόητο Μάγο, ο οποίος θα κάνει τις ευχές τους πραγματικότητα. Άραγε θα καταφέρει η Ντόροθι να επιστρέψει στο σπίτι της;

Από γενιά σε γενιά, Ο Μάγος του Οζ πάντα μας φέρνει κοντά –παιδιά, γονείς, οικογένειες, φίλους. Η μαγευτική χώρα του Οζ, μια φανταστική χώρα γεμάτη μαγεμένα δάση, σκιάχτρα που χορεύουν και λιοντάρια που τραγουδάνε, μας τυλίγει στη μαγεία της από την αρχή ως το τέλος. Βασισμένη στη λατρεμένη σειρά βιβλίων Ο Μάγος του Οζ από τον Λ. Φρανκ Μπάουμς, έχει ψηφιστεί ως η καλύτερη οικογενειακή ταινία όλων των εποχών από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Ταινιών.

πηγη:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: