Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010

«Το μετρό θα είναι έτοιμο το 2012»


Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Γιάννης Μαγκριώτης

Ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων Γιάννης Μαγκριώτης επισκέφθηκε σήμερα την κεντρική αγορά Θεσσαλονίκης στο Μοδιάνο και αντάλλαξε ευχές με τους επαγγελματίες της περιοχής.

Κατόπιν επισκέφτηκε το εργοτάξιο του μετρό στην οδό Αγ. Σοφίας, συζήτησε με τους εργαζόμενους των αρχαιολογικών ανασκαφών και στη συνέχεια με τους επαγγελματίες, τα καταστήματα των οποίων επηρεάζονται από το εργοτάξιο του μετρό.

«Ο αρχικός προγραμματισμός για την ολοκλήρωση των αρχαιολογικών ανασκαφών στο σταθμό της Αγ. Σοφίας ήταν για το 2013. Με τη προσθήκη μιας νέας βάρδιας και τη βελτίωση του εξοπλισμού, τώρα εκτιμάται, ότι μπορεί να τελειώσει το 2012», τόνισε ο κ. Μαγκριώτης, προσθέτοντας ότι «μπορεί το ΜΕΤΡΟ να είχε πολλά προβλήματα και καθυστερήσεις τα προηγούμενα χρόνια, μερικά από τα οποία παραμένουν ακόμη, όμως θα ολοκληρωθεί η βασική γραμμή των 9,6 χιλ/τρων στο τέλος του 2014, το αργότερο στις αρχές του 2015. Μέχρι το τέλος του 2011 θα έχουμε και ανάδοχο για την επέκταση στην Καλαμαριά και ταυτόχρονα προχωρούν οι μελέτες για τις επεκτάσεις του, δυτικά».

πηγη:www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: