Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Για ευρεση εργασιας... καλεστε τον Spiderman!

Τη βοήθεια του Spiderman ζήτησε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μάικλ Μπλούμπεργκ, στην προσπάθειά του να καταπολεμήσει την ανεργία.Ο αυτοδημιούργητος..... δισεκατομμυριούχος και τρεις φορές δήμαρχος της πόλης, βρέθηκε στις σελίδες του διάσημου κόμικς, προκειμένου να διαφημίσει τους νέους τρόπους με τους οποίους μπορούν να αναζητήσουν δουλειά οι Νεοϋρκέζοι.

Το οκτασέλιδο περιοδικό κόμικς με τίτλο «Spiderman, προσλαμβάνεσαι!» διηγείται τις προσπάθειες του alter ego του διάσημου υπερ-ήρωα Πίτερ Πάρκερ να βρει δουλειά. Κάποια στιγμή μέσα στο μετρό συναντάει τον δήμαρχο Μάικλ Μπλούμπεργκ, ο οποίος του δίνει κάποιες χρήσιμες συμβουλές και η ιστορία ολοκληρώνεται με τον Πίτερ Πάρκερ να του υπόσχεται ότι θα τις ακολουθήσει και θα τον ενημερώσει για την πρόοδό του.

Σκοπός του πρότζεκτ είναι η προώθηση των δωρεάν κέντρων καριέρας «Workforce1» της Νέας Υόρκης, αλλά και η διαφήμιση του ίδιου του δημάρχου, ο οποίος φαίνεται ότι χρησιμοποιεί το μετρό για να πάει μέχρι το δημαρχείο. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και στην πραγματικότητα.

Ο εκκεντρικός δήμαρχος πόζαρε στο πλευρό ενός άντρα ντυμένου με τη στολή του Spiderman για τις ανάγκες της προώθησης του κόμικς σε βιβλιοπωλείο της πόλης και δεν παρέλειψε να αστειευτεί με τον κόσμο, λέγοντας ότι οι γραφίστες κατάφεραν να αποτυπώσουν με επιτυχία στο χαρτί την καλή του εμφάνιση.
πηγη:www.creteplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: