Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Παρουσιαστής παραιτήθηκε, επειδή έκανε ιντερνετικό σεξ



Όχι με μια, ούτε με δυο, αλλά 12 γυναίκες!



Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο βρετανός παρουσιαστής, Jason Manford, παραιτήθηκε από το πρόγραμμά του στο BBC ύστερα από την αποκάλυψη-σοκ, ότι έκανε σεξ μέσω κάμερας με… δώδεκα γυναίκες! Η απόφαση ανήκε αποκλειστικά στον ίδιο και όχι στο κανάλι, καθώς το κωμικό «The one show» που παρουσίαζε ήταν αρκετά δημοφιλές στο τηλεοπτικό κοινό.

Ο Jason Manford, ο οποίος είναι παντρεμένος με παιδιά, συνευρέθηκε ιντερνετικά στο Twitter και μέσω βιντεοκλήσεων στο Skype. Οι συνευρέσεις αυτές έγιναν σε διάφορα ξενοδοχεία, ώστε η γυναίκα του να μην αντιληφθεί τις ατασθαλίες του συζύγου της.

Σε συνέντευξή του σε αγγλικό έντυπο, εξήγησε ότι δεν είχε πρόθεση να κάνει κάτι τέτοιο. «Ξεκινήσαμε απλά φλερτάροντας και με μερικές ξέφυγε το πράγμα», είπε, ενώ πρόσθεσε ότι κάποιες στιγμές ένοιωσε ότι αυτό που κάνει δεν είναι σωστό. «Βαριόμουν και ένιωθα μοναξιά. Καθόμουν στο ξενοδοχείο και μερικές απ’ αυτές το παρατράβηξαν και εγώ ενέδωσα», παραδέχτηκε ο Manford, που δεν μπόρεσε να αντέξει στον πειρασμό.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι η σύζυγός του, με την οποία παντρεύτηκε μόλις πέρσι, σε ένα μήνα θα φέρει στον κόσμο το τρίτο παιδί του. Εξομολογούμενος στη γυναίκα του τις απιστίες του και δείχνοντας τις τα «καυτά» μηνύματα που αντάλλαξε με τις κοπέλες, άκουσε όλων των ειδών τις βρισιές, όπως είπε στην εφημερίδα. Αργότερα, η έγκυος ηρέμησε και του είπε ότι θα παλέψουν να καταπολεμήσουν τα προβλήματα στη σχέση τους και θα παραμείνουν μαζί!!!

Μετά απ’ αυτό, ο παρουσιαστής έσβησε το Twitter του, ως ένδειξη μετάνοιας…

πηγη:www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: