Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Δημόσια Διαβούλευση....ή Δημόσια Λογοκρισία...;


Από τη δημόσια διαβούλευση σχόλιο το οποιο δεν έχει ελεγχθεί και δεν έχει γίνει ορατό από τις 24 Νοεμβρίου.....Δέίτε το σχόλιο και την αναμονή....Και πόσα είναι ακόμη......#
24 Νοεμβρίου 2010, 04:30 | Γρηγόρης Ζωγραφάκης
Μόνιμος Σύνδεσμος
Το βλέπω Θετικά/Αρνητικά: Thumb up 0 Thumb down 0

Θα ήταν πιο χρήσιμο να δημιουργήσετε τη Καρτα του Πολιτικού και να αποθηκεύονται εκεί τα πραγματικά στοιχεία που αποκρύφθηκαν τόσα χρόνια….Οι πολιτικοί είναι επικίνδυνοι και όχι οι πολίτες….Επί της ουσίας….Αρνούμαι να συναινέσω σε μια απόφαση της Πολιτείας να με κατηγοριοποιήσει ως αριθμό στο όνομα της φοροδιαφυγής που η ίδια καλλιεργούσε επί δεκαετίες…Ας βρεί άλλο τρόπο χωρίς να παραβιάζει τα προσωπικά μου δεδομένα και τα ατομικά μου δικαιώματα βάσει του καταστατικού χάρτη των δικαιωμάτων του Ανθώπου…Αλλά περισσότερο δε θα δεχθώ ποτέ να με θεωρούν «ένοχο μέχρι αποδείξεως του εναντίον» που είναι φασιστικό και όχι «αθώο μέχρι αποδείξεως του εναντίον» που είναι Δημοκρατικό….

Αναφέρετε το Σχόλιο

Το Σχόλιο σας θα δημοσιευθεί μόλις ελεγχθεί απο τον διαχειριστή.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΜΩΣ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. ΤΟ ΕΝΑ ΓΕΝΝΑΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΑ.