Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΑ ΦΟΡΟΥΝ ΚΟΝΚΑΡΔΕΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ....

Μας το "ταχυδρόμησε":
neakeratsiniou.blogspot.com

Το είδαμε και αυτό στο Κερατσίνι...
Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του χρισμένου με την Ν.Δ. κ. Φώτη Μελά φορούν κονκάρδες με την φωτογραφία του χρισμένου με το ΠΑΣΟΚ κ. Αλέκου Χρυσού και κάνουν άγρα ψήφων έξω από τα εκλογικά κέντρα του Κερατσινίου...
Επειδή έχουμε..... μπερδευτεί ρωτάμε:
Γίνεται οι "αντιμνημονιακοί" της Ν.Δ. να είναι μαζί με τους "μνημονιακούς" του ΠΑΣΟΚ στο Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα;;;
Εναντίον ποιανού; Του μοναδικού μη χρισμένου από κόμματα υποψήφιου κ. Λουκά Τζανή;;;
Εδώ κάτι συμβαίνει....που από ότι λένε τα μπλε παπαγαλάκια...υπάρχει συμψηφισμός με τους διορισμούς των ανιψιών του απερχόμενου δήμαρχου με κάτι τιμολόγια 24.000 ευρώ για τυροπιτακια επί πράσινης διοίκησης....και άλλα τέτοια "ιδεολογικά" αλισβερίσια..
Ρε πως ξεχνιούνται οι ιδεολογίες....


Σας παραθέτουμε αυτούσια και μια επιστολή που κυκλοφορήσαν στο Κερατσίνι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του κ. Μελά ώστε να προτρέψουν τους ψηφοφόρους τους να ψηφίσουν τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ :


"Στις 14/11 οι δημοτικοί σύμβουλοι και τα στελέχη της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης του Φ. ΜΕΛΑ θα στηρίξουν τον δήμαρχο ΑΛ. ΧΡΥΣΟ.Αυτό καλούν να κάνουν και οι ψηφοφόροι της.Οι λόγοι που προτείνουμε τη στήριξη του ΑΛ. ΧΡΥΣΟΥ είναι γιατί τον θεωρούμε πιο έντιμο,πιο ικανό και πιο ώριμο για να αναλάβει τη δημαρχεία.Δεν ειναι αλαζόνας και προκλητικός αλλα ήπιος και χαμηλών τόνων.Στοιχεία που μοιάζουν με αυτά του Φ. ΜΕΛΑ".




ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΜΑΣ: Δηλαδή για να καταλάβουμε...είναι προσόν ο κ. ΧΡΥΣΟΣ να μοιάζει με τον κ. ΜΕΛΑ;
Αν κρίνουμε από την τελευταία τετραετία του απερχόμενου Δήμαρχου στο Κερατσίνι μάλλον μόνο κακό του κάνει αυτή η "διαφήμιση" του κ. Χρυσού...
--

Δεν υπάρχουν σχόλια: