Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα η θερμοκρασία

Ζεστός και υγρός θα είναι σήμερα ο καιρός ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 6 με 8 και τοπικά στο βόρειο Αιγαίο 9 μποφόρ.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών.....τις πρωινές ώρες κυρίως στη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 5 με 7 μποφόρ και στα ανατολικά θαλάσσια 8 τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία έως 21 βαθμούς.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βορειότερα τμήματα.Πιθανότητα πρόσκαιρων καταιγίδων το πρωί στα βορειοδυτικά. Βελτίωση αναμένεται από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 6 με 7 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά στο Ιόνιο 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο έως 20 βαθμούς.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Αραιές νεφώσεις βαθμιαία πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στη βόρεια Κρήτη έως 27 βαθμούς.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Αραιές νεφώσεις βαθμιαία πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 7 και στα βόρεια 8 τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τετάρτη στα δυτικά αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά. Πιθανότητα καταιγίδων στο βόρειο Ιόνιο και την Ηπειρο. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία στα βόρεια θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να βρέξει πρόσκαιρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς. Στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ανατολικά και νότια.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
πηγη:real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: